_________ استفاده از مطالب اين سايت با ذکر منبع بلامانع است _________

" کانون ایران قلم"

iran-ghalam@hotmail.com

www.iran-ghalam.de

آموزش و بررسی  ارتباطات بین فرهنگی  در دانشگاه  خرونینگن

14.01.2008

گزارش: خبرنگار رهائی                                                                

 به دعوت دانشجویان رشته Human Technologie  دانشگاه  خرونینگن،  کانون رهائی درروزپنجشنبه 10  ژانویه یک برنامه آموزشی- تصویری فشرده  همراه با تمرین به مدت سه ساعت   به اجرا درآورد.

در این برنامه آموزشی تعداد قابل توجهی از دانشجویان از شهرهای مختلف به محل تدریس  دانشگاه  Zernieke مشتاقانه  حضور بهم رسانده بودند.

آموزش همراه با تمرین تا پاسی از شب با سئوالات بسیار زیادی که دانشجویان مطرح می نمودند،  ادامه داشت .در پایان برنامه نیز تعداد زیادی از جزوات آموزشی به همراه کتاب فرقه که در این رابطه آماده گردیده بود،  بین دانشجویان توزیع گردید.

آقای شهاب  خوئی نماینده دانشجویان ایرانی نیز که به دعوت کانون رهائی  در آخر برنامه حضور یافته بود، مختصری از فعالیتهای دانشجویان ایرانی را برای حاضرین  نام برده و انان را برای شرکت در این برنامه ها دعوت نمود.

 

دانشجویان می بایستی در این برنامه آموزشی  سعی می نمودند که با نگرش نوینی  به  داده ها و فاکتورهای فرهنگی-اجتماعی نگریسته و پس از آن نظر خود را ارائه می دادند..در واقع در این برنامه سعی شد که توان درک  شرایط مهاجرت و پناهندگی و نیازها ی روحی-روانی آنان افزایش یافته و موانع ارتباطی با آنان به حداقل برسد.

 

                                                  

 

موانعی که ارتباطات بین المللی را صدمه میزند در واقع  به میزان اعتقادات و نیازمندیهای فردی- اجتماعی  مهاجرین از یک سو و پذیرش  ارگانها و جامعه میزبان از سوی دیگر بستگی پیدا می کند.

در همین رابطه دانشجویان تمرینهائی را که از سوی کانون رهائی داده شده بود در گروه های کوچک  به اجرا در آوردند و راه حل های موجود را مورد بررسی قرار دادند.

تفاوتهای تربیتی  در کشورهای  آسیائی و اروپائی  و وبژگی ها ی ان نیز بخشی از برنامه اموزشی را تشکیل می داد.

کودک اروپائی با فرهنگ " من" وقتی  رشدیافته نامیده می شود که بتواند روی پای خودش بایستد و بنوعی  دیگران هم در خدمت او قرار گیرند.

کودک شرقی با فرهنگ "ما" زمانی  رشدیافته نامیده می شود که بتواند در خدمت دیگران قرار گیرد و توانائی ایجاد رابطه مناسب را با دیگران داشته باشد.

فرهنگ "من سالاری " که اساس بینش غربی را تشکیل می دهد شکاف بسیاری در حال حاضر بین خانواده های مهاجر با کودکانشان که در کشور میزبان رشد می کنند بوجود می آورد  به تنش های موجود در درون روابط خانواده می افزاید.

بحرانهای روحی-روانی  پناهندگان و  تاثیرات  فاکتورهای  فرهنگی بویژه زبان و  مراسم  ملی و مذهبی بر روابط بین المللی  مسائلی بودند که در این سخنرانی آموزشی مورد بررسی قرار گرفتند.

کانون رهائی  بزودی جزوات آموزشی خود را در مورد مسائل مطرح شده در اختیار پژوهشگران و علاقمندان قرار می دهد.

مطالب در ارتباط:

ــ جلسه پرسش و پاسخ با مدد کاراجتماعی آسایشگاه زندان  در دفتر پیام

ــ مجاهدین و جنگ

 

سایت ایران قلم از انتشار مطالب و مقالاتی که در آن کلمات توهین آمیز استفاده شده، معذور است

مسئولیت مطالب درج شده بر عهده نویسندگان آن می باشد