_________ استفاده از مطالب اين سايت با ذکر منبع بلامانع است _________

" کانون ایران قلم"

kanoon@iran-ghalam.de

info@iran-ghalam.de

www.iran-ghalam.de

مصاحبه سایت ایران قلم با آقای علی جهانی فرد از اعضای جداشده از مجاهدین

قسمت دوم ـ نذر و نیاز های رهبری فرقه مجاهدین

15.11.2008

تحریریه سایت ایران قلم

info@iran-ghalam.de

www.iran-ghalam.de

 

لینک به قسمت اول:

 

سایت ایران قلم:

برخورد سازمان مجاهدین خلق در این مرحله با شما چه بود؟  چگونه درخواست جدایی خود از سازمان را مطرح کردید و چگونه به اردوگاه تیف منتقل شدید؟

 

علی جهانی فرد:

من بعد از سرنگونی صدام حسین امیدوار بودم که ارتش آمریکا سازمان مجاهدین خلق را تعیین تکلیف کند و من هم دنبال زندگی و سرنوشت خودم بروم. اما نیروهای آمریکایی بحث استاتو را مطرح کردند و متوجه شدم که فعلا سازمان در عراق مستقر خواهد بود و قرارگاه اشرف دست نخورده باقی خواهد ماند. به همین دلیل تصمیم به جدایی گرفتم و در تاریخ 17 مرداد 1383 یک نامه به ژیلا دیهیم فرمانده مرکز هشتم نوشتم و گفتم می خواهم از سازمان جدا شوم و نزد آمریکایی ها در اردوگاه تیف بروم. البته روش ها و برخوردهای سازمان با جدایی اعضا در این مرحله و با توجه به حضور نیروهای آمریکایی در قرارگاه اشرف با زمان حکومت صدام حسین بسیار متفاوت بود. اگر من قبل از سرنگونی صدام حسین این درخواست جدایی را مطرح کرده بودم یک گردان نیرو برای دشنام دادن و ضرب و شتم و تهدید بر سرم می ریختند تا من را از جدایی منصرف کنند، طبعا در این مرحله نمی توانستند آن شدت عمل را داشته باشند. آمریکا نیز بعد از سرنگونی صدام حسین به دلیل همین فرارها و ریزش شدید نیرو در سازمان اردگاه تیف را برای جداشده ها تاسیس کرده بود. چون به هر حال امکان فرار وجود داشت و تا آن موقع افراد زیادی بخاطر ممانعت سازمان از جدایی فرار کرده بودند و خودشان پیش آمریکایی ها رفته بودند و این برای سازمان گران تمام شده بود و سازمان نمی توانست روش های سرکوب عریان گذشته در زمان صدام حسین را با همان کمیت و کیفیت اعمال کند. در هر صورت روز بعد در تاریخ 18 مرداد 1383 بلافاصله سازمان نسبت به نامه جدایی من واکنش نشان داد و مرا صدا کردند تا  ژیلا دیهیم و صدیقه حسینی با من صحبت کنند.

 

سایت ایران قلم:

آیا مسعود رجوی در آن موقع صدیقه حسینی را  مسئول اول سازمان کرده بود یا نه؟

نه، صدیقه حسینی  در آن موقع هنوز به عنوان  مسئول اول سازمان منصوب نشده بود ، ولی مسئول کل تشکیلات سازمان بود و کلیه موارد را زیر نظر مژگان پارسایی  دنبال می کرد . صدیقه حسینی با روش تهدید و تطمیع صحبت زیادی با من کرد و  می گفت که ما از نامه تو شوکه شده ایم. تو چهار نفر نیرو داری خوب نیست آنها متوجه شوند که تو جدا شده ای ولی من تصمیم خودم را گرفته بودم. روز بعد احمد حنیف نژاد را فرستادند که با من صحبت کند که منصرف شوم ولی هر کاری که کردند قبول نکردم. سپس روز بعد مرا پیش ژیلا دیهیم بردند. او گفت چکار می خواهی بکنی که من دوباره تصمیم خودم برای جدایی از سازمان را مطرح کردم . ژیلا دیهیم دیگر نگذاشت من به آسایشگاه بروم و دستور داد که در بنگالی من را در بازداشت نگه دارند. روز بعد هم من را به خروجی سازمان بردند و دو روز در آنجا زندانی بودم. سادات دربندی مسئول زندان بود ، سپس من را  به همراه نادر نادری  و سه نفر دیگر به نام های محمد دوستدار و سیروس وفا و تورج توکل با یک لندکروز به تیف بردند و تحویل آمریکایی ها دادند.

 

سایت ایران قلم:

اوضاع در اردوگاه تیف چگونه بود؟ خروجتان از اردوگاه تیف به چه شکل بود؟

 

علی جهانی فرد:

در تایخ 21 مرداد 1383 من به تیف رفتم. شرایط آنجا به لحاظ استقراری و غذایی بسیار بد بود، ولی علیرغم این مشکلات خوشحال ودم که حداقل دیگر خبری از نشست های مغز شویی  و عملیات جاری و غسل هفتگی و کار اجباری در سازمان خبری نیست. درست است که در تیف هم در یک قفس طلایی قرار داشتیم و به لحاظ جسمی تحت فشار بودم ولی به لحاظ ذهنی و روانی از دست فشارهای سازمان آزاد شده بودم، برخلاف گذشته می توانستم برای خودم تصمیم بگیرم که چگونه فکر کنم و چه موقع بیدار شوم و چه موقع بخوابم و تحت فشار روحی نشست های مغزشویی و تفتیش عقیده نبودم و به همین دلیل خوشحال بودم. بعد از مدتی آمریکایی ها شرایطی را فراهم کردند که از طریق ماهواره در تیف توانستم با دفتر UN در ژنو مصاحبه داشته باشم که به عنوان پناهنده شناخته شدم  و سرانجام در سال 1387 نیروهای آمریکایی با تبانی سازمان و بدنبال زمینه سازی های لازمی که سازمان در تیف کرده بود، قصد تعطیل کردن تیف را داشتند که من در 22 فروردین  1387 با مدارکی که آمریکایی ها و دولت عراق تحت عنوان لیسه پاس داده بودند، از تیف خارج شده و به کردستان عراق رفتم . در آنجا نیز مدتی زندانی شدم و سپس بعد از آزادی خودم را به ترکیه رساندم و اکنون هم اینجا هستم.

 

سایت ایران قلم:

آقای جهانی فرد حتما دوباره به تجربیات و خاطرات شما در سازمان مجاهدین و همچنین اردوگاه تیف برخواهیم گشت و پرسش های لازم را مطرح خواهم کرد، اما  می خواستم در اینجا با طرح پرسشی نظر شما در مورد وضعیت و شرایط کنونی سازمان مجاهیدن خلق بدانم. سرنوشت آنها در عراق چه خواهد شد؟ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برگزار شده است و بر خلاف تحلیل سازمان تفکر بوش و سیاست های جنگ طلبانه در آمریکا در موضع ضعف قرار گرفته اند و اوباما به ریاست جمهوری رسیده است؟

 

علی جهانی فرد:

در ماه ای اخیر موضوع انتقال حفاظت اردوگاه اشرف از نظامیان امریکایی به دولت و ارتش عراق مطرح گردیده است که بنظر من مسئله بسیار مهمی هست، خلاصه دیر یا زود این مسئله نهایی خواهد شد و نیروهای آمریکایی مجبور خواهند بود که کنترل کامل قرارگاه اشرف را به دولت عراق بسپارند و این موضوع با توجه به نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و انتخاب آقای اوباما تسریع خواهد شد.

 بنظر من با بسته شدن اشرف ، سازمان آن ظرف اصلی برقراری مناسبات فرقه گرایانه را از دست خواهد داد و این نقطه آغازی خواهد بود بر پایان فرقه رجوی. اگر پای افراد اسیر در قرارگاه اشرف به خارج از عراق باز شود، 80 در صد آنها از این فرقه جدا خواهند شد و الان هم که سازمان مجاهدین با  تجمع نیروهای خود در ژنو و واشنگتن تحت عنوان باصطلاح تحصن ،  شعار فاجعه انسانی در اشرف را سر می دهد، شانتاژی بیش نیست. سازمان بخاطر تحریک خانواده های ایرانی در خارج از کشور این شانتاژ ها را انجام می دهد و اینطور اعلام می کند  که  دولت عراق قصد دارد آنها را تحویل ایران بدهد و یا ساكنان این اردوگاه را قربانی یك قتلعام خواهد كرد. هدف سازمان از پیشبرد این خط نیز این است که بدین وسیله   چتر حفاظتی امریکا را كه تاكنون بهواسطهی توافقات پشت پرده، اجازهی هرگونه فعالیت غیرقانونی در عراق را به آنها داده بود، بر سر خود مستدام نگه دارند و همچنان اقدامات تروریستی خود و ظرف فرقه گرایی در اشرف را حفظ کند. البته واقعا رهبری سازمان مجاهیدن دوست دارد و هزار نذر و نیاز کرده و  می کند که  فرضا عراق ها بریزند در اشرف همه را قتل عام کنند. ولی هم دولت عراق و گروه های سیاسی آن کشور هوشیار تر از آن هستند که چنین کنند. من حاضرم قسم بخودم همین الان اگر فرانسه یا هر کشور دیگری در جهان اعلام کنند که 3200 ویزا صادر می کنند تا این افراد به آن کشورها  بروند، سازمان مخالفت خواهد کرد، زیرا برای رجوی سرنوشت اعضای سازمان مهم نیست. حاضر هست همه را قربانی منافع رهبری فرقه کند. کمااینکه در جریان حمله آمریکا به عراق دیدیم که چطور ما را در کوه های حمرین رها کردند و مریم خانوم به همراه  400 نفر از نورچشمی های خود به فرانسه رفت و مسعود رجوی هم مخفی شد تا ما که قربانی این فرقه بودیم زیر بمباران از بین برویم تا بعدا بتواند استفاده اش را ببرد. بنابراین من به رهبری مجاهدین خلق قول می دهم که نذر و نیاز های آنها برای قربانی کردن اعضای مجاهدین اجابت نخواهد شد.

ادامه دارد

 

مطالبی در ارتباط:

ــ جزييات تازه از عقيم سازي زنان عضو فرقه رجوي براي ارتقاي سازماني ( بتول سلطانی )

ــ مصاحبه  با خانم بتول سلطانی ـ قسمت اول ( بنیاد سحر)

ــ آیا فرانسه ریسک پذیرش مجاهدین خلق را تقبل خواهد کرد؟! ( بهار ایرانی )

ــ فرقه رجوي اقدام به جراحي رحم زنان و عقيم سازي آنها مي‌كند ( فارس )

ــ اقدامات تروریستی - انتحاری کماکان گزینه اول مجاهدین در غرب است ( بهار ایرانی )

ــ اشرف «شهر» مردگان، شهری که در آن عشق ممنوع است ( خبرگاه )

ــ بمناسبت 10 اکتبر روز جهانی مبارزه برای لغو حکم اعدام ( فرزاد فرزین فر )

ــ متن نامه تقدیم شده به سفارت عراق در فرانسه توسط هیئتی از جداشدگان ( وبلاگ حسن زبل )

ــ در پس پرده دروغگویی ها و واژگونه نگاری ها ، مجاهدین خلق، کمپ اشرف، عراق ( ایران اینترلینک )

ــ شش عکس منتشر نشده از مریم رجوی در پادگان اشرف ( وبلاگ حسن زبل )

ــ مجاهدین خود پادگان اشرف را برچینند! ( فرخ نگهدار )

ــ آقای پیرانسر عضو قدیمی و باسابقه مجاهدین خلق از این سازمان میگوید ( وبلاگ حسن زبل )

ــ اردوگاه آتی  فرقه مجاهدین کجاست؟ ( کاوه پور )

ــ دستگیری افراد وابسته به مجاهدین در فرانسه و سوئیس ( رادیو فردا )

ــ از فاجعه سوم مي توان اجتناب کرد‏ ( فرخ نگهدار )

ــ ابراز نگرانی کازاکا به نمایندگی از مریم رجوی از فعالیت اعضای جداشده در پارلمان اروپا ( سایت ایران قلم )

 ــ جلسه پارلمان اروپا حول محور "سازمان مجاهدین خلق/ شورای ملی مقاومت و فعاللیت های آنان"  ( ایران اینترلینک )

ــ آیا سازمان مجاهدین خلق یک فرقه است؟ ( بهرخ محجوب )

ــ سازمان مجاهدین به کنترل قرارگاه اشرف توسط دولت عراق اعتراف کرد ( بتول ملکی )

ــ اندک اندک، جمع مستان می رسند ( بهزاد علیشاهی )

ــ گوشه ای از منابع مالی مجاهدین در عراق - ضمیمه ای بر اسناد استقلال و سرفرازی مجاهدین- 2 ( جواد فیروزمند ـ انجمن آریا )

ــ اطلاعیه  در خصوص شرایط کنونی پادگان اشرف در عراق ( انجمن ایران باستان آینده درخشان )

ــ گزارشی از جلسه پاریس ( سمپوزیم مجاهدین، آغاز ِ پایان) با حضور آقایان حسن پیرانسر، علی جهانی فرد و حمید سیاه منصوری

ــ نشانه شناسی استیصال در پیام تکراری شهریور 86 مسعود رجوی ( سایت مجاهدین )

ــ مجاهدين خلق در صدای آمريکا، نمایشنامه در یک پرده ( سایت گویا )

ــ شهر بی مغزها ( پارس ایران )

ــ دلخوری یک سرباز گمنام ولایت رجوی از خبرنگار صدای آمریکا ( خبرگاه )

ــ از دست دادن پرستیژ توی برنامه تلوزیونی جالب بود ( من راه نشین) !

ــ VOA TV- برنامه میز گردی با شما- بیژن فرهودی - علیرضا جعفر زاده و محمد حسین سبحانی( ویدئو کامل در یو تیوب ـ سایت آریا)

ــ سمپوزیوم " مجاهدین، آغاز پایان" ( انجمن ایران باستان آینده درخشان )

ــ دفاع جعفرزاده از سازمان مجاهدین خلق و نظرات محمد حسین سبحانی در این مورد (  برنامه تلویزیونی صدای آمریکا )

ــ تبریک و تهنیت به اسرای پادگان اشرف ( کانون رهایی )

ــ نامه به آقای جلال طالبانی رئیس جمهورعراق ( الف ـ مینو سپهر )

ــ کنترل اشرف ( ادوارد ترمادو )

ــ مصاحبه  با دکتر خانباباتهرانی در مورد کنترل پادگان موسوم به اشرف توسط ارتش عراق ( رادیو آلمان )

ــ کنترل قرارگاه اشرف در دست دولت عراق ( بنیاد سحر )

ــ آخرین خبرها از پادگان اشرف در عراق ( آرش صامتی پور )

ــ کنترل اردوگاه مجاهدین برای اولین بار در اختیار عراق ( رادیو بی بی سی )

ــ  ارتش عراق کنترل اشرف را در دست گرفت ( رادیو فردا )

ــ نیروهای آمریکایی از امروز عملیات انتقال مسئولیت اشرف به نیروهای عراقی را آغاز می کنند ( ایلاف )

ــ اردوگاه اشرف تحت كنترل نيروهاي عراقي قرار گرفت ( شبكه تلويزيوني الفرات عراق )

ــ قرارگاه اشرف، از درون و از بیرون ( تحریریه بنیاد سحر )

ــ دولت عراق در پی مصوبه ضد تروریستی خود، حامی مجاهدین در استان دیالی را دستگیر کرد ( تحریریه ایران قلم )

ــ دولت عراق پایگاه اشرف را کنترل خواهد کرد ( رادیو بی بی سی )

ــ همزمان با سفر ملک عبدالله به عراق روزنامه العرب الیوم اردن گزارش داد: عراق بزودی مسئولیت کنترل پادگان اشرف را بر عهده می گیرد ( سایت ایران قلم )

ــ  دستور بازداشت شماری از مسؤولان مجاهدین در عراق صادر شد ( تلویزیون الجزیره )

ــ آیا دولت عراق یک گام به سمت کنترل پادگان مجاهدین در عراق برداشته است؟ ( هیئت تحریریه ایران قلم )

ــ دولت عراق ارتباط با مجاهدین خلق را ممنوع کرد ( رادیو بی بی سی )

ــ یک گردان از ارتش عراق پیرامون پادگان مجاهدین در این کشور مستقر شد ( هیئت تحریریه ایران قلم )

ــ نامه  به نخست وزیر عراق ( کانون رهایی )

ــ بن بست در بن بست ( سایت ایران قلم )

ــ آمریکا، عراق و صلیب سرخ گفتگوهای محرمانه برای اخراج مجاهدین از عراق را شروع کردند ( ایندیپندنت )

ــ ملاقات نماینده سازمان مجاهدین خلق و سفیر دولت اسرائیل در ایتالیا ( سایت ایران قلم )

ــ عراق مجاهدین خلق را به فعالیت های ضد دولتی متهم کرد ( رادیو فردا )

 

 

 سایت ایران قلم از انتشار مطالب و مقالاتی که در آن کلمات توهین آمیز استفاده شده، معذور است

مسئولیت مطالب درج شده بر عهده نویسندگان آن می باشد