_________ استفاده از مطالب اين سايت با ذکر منبع بلامانع است _________

" کانون ایران قلم"

kanoon@iran-ghalam.de

info@iran-ghalam.de

www.iran-ghalam.de

گفتگوی خانم بتول ملکی با آقای محمد حسین سبحانی در شهر ژنو

" مقصر نقض حقوق بشر در کمپ اشرف چه کسی است "

04.10.2009

 

مقدمه:

در تاریخ 29.09.2009 هیئتی از فعالان حقوق بشر به منظور  گفتگو و ارائه گزارشات لازم به نهادهای مدافع حقوق بشر به شهر ژنو سفر نموده و شرایط نگران کننده اعضای مجاهدین خلق در کمپ اشرف در عراق را با بعضی از هیئت های شرکت کننده در اجلاس حقوق بشر در میان گذاشتند. در حاشیه این سفر گفتگوهایی را خانم بتول ملکی با آقایان شمس حائری و محمد حسین سبحانی انجام داده است که  گفتگوی خانم ملکی با محمد حسین سبحانی را در زیر ملاحظه می فرمایید. برای مشاهده فیلم گفتگو نیز بر روی عکس کلیک کنید.

گفتگوی خانم ملکی با آقای محمد حسین سبحانی

خانم بتول ملکی:

شما که هم اکنون در شهر ژنو و مقابل دفتر سازمان ملل متحد هستید، چه اهدافی را می خواهید پیش ببرید و به چه علتی به اینجا آمدید؟

 

آقای محمد حسین سبحانی:

من هم از شما تشکر می کنم و همچنین از دوستان و از شما که خود یکی از فعالین حقوق بشر هستید، تشکر می کنم. ما به شهر ژنو آمدیم که در ملاقات با انجمن های غیر دولتی و هئبت های مختلفی که در اینجا حضور دارند، در چند روزی که فرصت هست بتوانیم با این هئیت ها و مدافعین حقوق بشر ارتباط برقرار کنیم و شرایطی را که افراد سازمان در عراق و در کمپ اشرف دارند، بتوانیم به اطلاع اینها برسانیم تا شرایطی فراهم شود که این دوستان ، خانواده های ما، بچه های ما که آنجا هستند، آزاد شوند.

 بتوانیم در مورد شرایطی را که سازمان مجاهدین  برای آنها در کمپ اشرف بوجود آورده ، روشنگری کنیم تا شرایطی رهایی آنها را فراهم کنیم. چون می دانید که  شرایط بغرنجی در آنجا وجود دارد و دولت عراق می خواهد در خاک خودش حاکمیت داشته باشد، سازمان مجاهدین هم یک سری مقاومت هایی را انجام می دهد و همکاری لازم را در این امر نمی کند و این مسئله پیامدهایی را پیدا کرده که ما داریم در اینجا پیگیری میکنیم.

 

خانم بتول ملکی:

اخیراً دیدیم که در قرارگاه اشرف درگیری هایی بین افراد مجاهدین خلق و نظامیان عراقی پیش آمده است، شما فکر می کنید که این درگیری به چه دلیل بوجود آمده است؟ در این میان چه کسی مقصر است؟

 

آقای محمد حسین سبحانی:

بله، من لازم است که ابتدا مقدمه ای را خدمتتان عرض کنم. می دانید که بعد از سرنگونی از سال 2003، تمام دولت های عراقی که تا به حال بر سرکار آمدند ، از دولت آقای علاوی گرفته تا دولت آقای دکتر نوری المالکی ، همه اینها متفق القول بر این امر تاکید کردند که سازمان مجاهدین خلق باید از عراق خارج شود. دولت عراق این مسئله را با فرماندهی نیروهای آمریکایی در عراق و مقامات ارشد سیاسی آمریکا طی سال های گذشته مطرح کردند. یک دلیل عمده دولت عراق برای این موضوع این است که طبق قانون اساسی عراق استقرار گروه های تروریستی در خاک عراق ممنوع است . بنابراین پیرو این درخواست های دولت عراق در سال 2008 یک توافقنامه ای بین دولت عراق و همچنین دولت آمریکا منعقد شد که به مرور کنترل قرارگاه اشرف به دولت عراق سپرده شود. از همان موقع دولت عراق در طی مذاکرات  مستقیم با نماندیگان سازمان مجاهدین و همچنین با حضور نهادهای بین المللی از جمله صلیب سرخ و نمایندگان دولت امریکا به اینها گفته شد که شما باید به دنبال راه حلی برای خروج از عراق باشید و هر کشوری که خودتان مایل هستید، بروید، چون اساساً  شما خودتان می دانید که سازمان مجاهدین در دوران دیکتاتور سابق عراق صدام حسین ، طی یک همکاری مشترک علیه مردم عراق و اپوزیسیون شیعه و کرد عراق جنگیده اند، بنابراین یک امر طبیعی است که جدا از مسائل حقوقی و قانونی. از شش ماه قبل دولت عراق یک اولتیماتوم جدی تری به رهبری سازمان مجاهدین خلق داده است که باید شما عراق را ترک کیند ولی سازمان مجاهدین نه تنها در این مورد اساساً همکاری نکرده ، سعی کرده افراد سازمان مجاهدین خلق را که در یک چهاردیواری اسیر هستند و از اطلاعات و اخبار به دور هستند، آنها را تحریک و تهییج کند . فرضا به آنها تلقین می کند که اینجا مثلا اشرف شهر شماست، بعضی افراد سازمان هم واقعا باور کرده اند و در بعضی از فیلم های منتشر شده مجاهدین می گویند اینجا شهر ماست و اجازه نمی دهیم که عراقی ها وارد شهر ما شوند. این واقعا نشانه یک مغزشویی است. کمپ اشرف که اساسا نه شهر است و نه شهر آنها . دولت عراق حق داشته آنجا را تحت کنترل داشته باشد این مسئله را حل کند . ما هم که در اینجا در شهر ژنو هستیم، این مسئله را دنبال کنیم که این امر بوقوع بپیوند ولی در عین حال اجتناب شود از دامی  که  رهبران سازمان مجاهدین ریخته تا اعضای سازمان در این دام بیفتند و امیدواریم بدون درگیری هایی که شما اشاره کردید این امر بخوبی پیش برود . امیدوارم و مطمئنم که این امر دیر با زود به وقوع می پیوندد . من در هر صورت تاکید می کنم که هر گونه رخداد و اتفاقی که در آینده پیش بیاید ، مسئولیت آن با رهبری سازمان مجاهدین خلق است.

 

خانم بتول ملکی:

یعنی همین الان ، همین چند نفری که کشته شدند، مسئولیتش با مسعود رجوی یا مریم رجوی  است؟

 

آقای محمد حسین سبحانی:

بله، البته طبیعی است که اساساً، وقتی یک درگیری و اتفاقی پیش می آید، مشخص نمی شود که چه کسی به چه کسی زده است، اما باید به این توجه کرد که این شرایط محصول یک استراتزی و سیاسی نادرست است ، چونکه هم نیروهای آمریکایی و هم دولت عراق و هم سازمان صلیب سرخ به رهبران سازمان مجاهدین گفته اند که شما شرایطی را فراهم کنید و از عراق بروید و برای این موضوع هم از بعد از سرنگونی صدام حسین تا کنون فرصت داشته اند، بنابراین باید برای افکار عمومی این پرسش را مطرح کرد که اصرار رهبری سازمان مجاهدین برای ماندن  در عراق برای چیست؟

 

خانم بتول ملکی:

در صورتیکه خودشان ، بعنی مسعود رجوی و مریم رجوی در کمپ اشرف در عراق نیستند.

 

آقای محمد حسین سبحانی:

همانطور که شما گفتید این نکته خیلی مهمی است. خودشان چرا حضور نداشتند، چرا مسئولین  ارشد سازمان نمی روند جلوی ماشین های عراقی صف بکشند و زیر چرخ های آن بخوابند، یا به خود زنی دست بزنند یا به هر صورت درگیری ایجاد شود و سربازان عراقی به انها ضربه بزنند. اینها نکاتی است  که به هر صورت پیش آمده است و من امیدوارم که این مسائل هر چه زودتر مرتفع بشود و ما هم در این ملاقات هایی که در شهر ژنو انجام می دهیم انشالله تلاش می کنیم که این مسئله صورت بگیرد.

 

خانم بتول ملکی:

 از شما تشکر می کنم

 

آقای محمد حسین سبحانی:

من هم از شما تشکر می کنم

گفتگوی خانم ملکی با آقای محمد حسین سبحانی

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مطلب در ارتباط:

 

گفتگوی خانم بتول ملکی با آقای هادی شمس حائری در شهر ژنو

"ضرورت فوری خروج مجاهدین خلق از عراق"

 03.10.2009

 

مقدمه:

در تاریخ 29.09.2009 هیئتی از فعالان حقوق بشر به منظور  گفتگو و ارائه گزارشات لازم به نهادهای مدافع حقوق بشر به شهر ژنو سفر نموده و شرایط نگران کننده اعضای مجاهدین خلق در کمپ اشرف در عراق را با بعضی از هیئت های شرکت کننده در اجلاس حقوق بشر در میان گذاشتند. در حاشیه این سفر گفتگوهایی را خانم بتول ملکی با آقایان شمس حائری و محمد حسین سبحانی انجام داده است که در اولین قسمت گفتگو با آقای حائری را در زیر ملاحظه می فرمایید. برای مشاهده فیلم گفتگو نیز بر روی عکس کلیک کنید.

فیلم گفتگوی خانم ملکی با آقای شمس حائری

 

خانم بتول ملکی:

اقای شمس حائری چرا مجاهدین اصرار دارند در عراق ماندگار شوند؟ اگر از عراق خارج شوند چه پیامدی برای آنها خواهد داشت؟

 

آقای هادی شمس حائری:

هر سازمانی احتیاج به انسجام و وحدت تشکیلاتی دارد خوب یک زمانی سازمان مقبولیت عام داشت و مردم قبولش داشتند و پایگاه مردمی داشت و به لحاظ ایدئولوژیکی و سیاسی استحکام داشت و روی اصول خودش بود و لازم نبود که به زور نیروهای خودش را حفظ کند و آن موقع نیروها بطور اتوماتیک می آمدند به سمت سازمان. چون در حال حاضر سازمان پایگاه مردمی و توده ای خود را از دست داده و به عراق عزیمت کرده و علیه مردم ایران فعالیت های مخرب و جاسوسی کرده و همکاری با صدام حسین کرده  و الان باید نیروهای خودش را با ابزار های مکانیکی و فیزیکی نگه دارد تا بتواند نیروهای خودش را حفظ کند. یعنی باید یک حصاری مثل زندان درست کند و مانع خروج نیروهای خودش از آنجا بشود تا بتواند سازمانش را حفظ کند. به محض اینکه این دیوار فیزیکی و سیم خاردار و فشار تشکیلاتی برداشته شود تما نیروها متفرق می شوند و دنبال کار و زندگی خودشان می روند. سازمان دیگه آن توان را به لحاظ سیاسی و ایدئولوژیکی و تشکیلاتی ندارد که نیروها خودشان داوطلبانه به سمت سازمان بیایند. از سامان نفرت دارند و می خواهند از این سازمان خارج شوند. به همین جهت اصرار دارد در عراق بماند تا بتواند این پایگاه و قلعه را حفظ کند و مانع خروج نیروهای خود شود چون اگر نیروهایش را آزاد بگذارد همه اقدام به خروج از سازمان می کنند و علی می ماند و حوضش . اگر سازمان از عراق خارج شود این قابل پیش بینی و تحقق است که نیروها هر کدامشان به سمتی خواهند رفت. عده ای به ایران خواهند رفت و عده ای به اروپا خواهند رفت و بخش کوچکی برای سازمان باقی می ماند که مایل باشند با سازمان همکاری کنند. به همین دلیل سازمان مجاهدین سعی می کند نیروهای خودش را در عراق نگه دارد تا این تشکیلات را بتواند حفظ کند .

 

خانم بتول ملکی:

یعنی شما فکر می کنید این افرادی که در سازمان مجاهدین خلق هستند به میل خودشان در آنجا مانده اند  و آیا اگر بخواهند از سازمان خارج شوند با آنها برخورد فیزیکی می کند؟

 

آقای هادی شمس حائری:

خوب طبیعتا من خودم وقتی در آنجا بودم می دیدم که با افرادی که درخواست جدایی می کنند ، از جمله خودم که وقتی درخواست جدایی کردم با چنین مشکلی مواجه شدم و مورد  انواع و اقسام آزار های جسمی و روحی قرار گرفتم و مورد تهدید قرار گرفته و به زندان افتادم، فضایی را ایجاد می کنند که اعضای سازمان جرئت نکنند که در خواست جدایی کنند و طبیعتا اگر سازمان نیروهای خودش را آزاد بگذارد و یک همه پرسی برگزار کند که چه کسی می خواهد بماند و چه کسی می خواهد برود، می بینیم که اکثریت قریب به اتفاق می خواهند از این سازمان خارج شوند.

 

خانم بتول ملکی:

شما فکر می کنید که بالاخره دولت عراق تصمیم گرفته  که افراد سازمان را از عراق اخراج کند؟

 

آقای هادی شمس حائری:

عراق از مدت ها قبل تصمیم خود را گرفته و اعلام کرده است که عراق جای حضور و ماندن تروریست ها نیست.

 

خانم بتول ملکی:

پس چرا تا به حال در عراق مانده اند؟

 

آقای هادی شمس حائری:

بخاطر اینست که  آمریکا از سازمان مجاهدین حمایت کرده و بخاطر این حمایت است که تا به حال سازمان در عراق باقی مانده است، دولت عراق البته تصمیم گرفته و چندین با به نیروهای سازمان اولتیماتوم داده که از عراق خارج شوند ولی اجرا و عملی نشده است ولی به هر حال اینها چاره ای ندارند جز اینکه از عراق خارج شوند و باید رهبران سازمان اگر عاقل باشند از همین حالا به فکر چاره باشند باید این مسئله را پیش بینی کنند و یک فکری برای خروج نیروهای خود از عراق بکنند که با مشکلات متعدد احتمالی مواجه نشوند .

 

خانم بتول ملکی:

اخیراً در قرارگاه اشرف درگیری بین نیروهای عراق و مجاهدین پیش آمده است، شما فکر می کنید مسبب اصلی چه کسی هست؟ و آیا عراق حق دارد که وارد پایگاه اشرف شود؟

 

آقای هادی شمس حائری:

صد در صد. دولت عراق یک دولت منتخب و قانونی مردم عراق است دولت عراق حق دارد بر ذره ذره خاک عراق حاکمیت داشته باشد، پایگاه اشرف هم بخشی از خاک عراق است نیروهای عراق حق دارند که وارد قرارگاه اشرف شوند و بدانند وضعیت چیست و در آنجا چه می گذرد، مجاهدین آنجا چکار می کنند، دولت عراق حق دارد در آنجا پایگاه دایر کند، مگر مجاهدین مدعی نیستند که آنجا شهر است، خوب اگر اشرف " شهر" است، شهری است در داخل خاک عراق. پس باید دولت عراق در این شهر حضور داشته باشد، نیروی انتظامی داشته باشد، دفتر و پاسگاهی داشته باشد و نظارتی داشته باشد بر شهروندان به قول مجاهدین در اشرف. توی این شهر ، شهر کذایی.

 

خانم بتول ملکی:

آیا شما فکر می کنید قرارگاه اشرف واقعاً شهر است؟

 

آقای هادی شمس حائری:

البته سازمان مجاهدین مدعی هستند که اشرف شهر است، مجاهدین یک اسامی بکار می برند ، اسامی مردم فریب که واقعیت ندارد و با واقعیت نمی خواند، آنجا یک پادگانی است که صدام حسین به اینها هدیه داده است. سازمان مجاهدین اسم آن را گذاشته است شهر. اساسا خصوصیات شهر ندارد. شهر یک تعریفی به لحاظ جامعه شناسی و تاریخی دارد. باید یک سابقه ای داشته باشد، ساکنین آنجا آزاد باشند بتوانند ازدواج کنند بتوانند شاغل باشند و شغل داشته باشند. به این دلیل این یک شعار مردم فریب است ، در واقع حرف دروغی است و شهری در کار نیست.

 

خانم بتول ملکی:

شما الان به چه دلیل به شهر ژنو و اجلاس شورای حقوق بشر آمده اید و چه اهدافی را دنبال می کنید؟

 

آقای هادی شمس حائری:

ما برای شرکت در اجلاس حقوق بشر که هر ساله تشکیل می شود، به اینجا آمدیم که در رابطه با نقض حقوق بشر توسط دولت ها برگزار می شود. ما می خواهیم در این اجلاس راجع به بخشی از نقض حقوق بشر که توسط احزاب و سازمان ها انجام می شود، صحبت بکنیم، چیزی که تا کنون مورد غفلت قرار گرفته و تا به حال کسی به این مسئله نپرداخته که آیا علاوه بر دولت ها که حقوق بشر را نقض می کنند، آیا باید در رابطه با احزاب و سازمان ها هم که خودشان را اپوزیسیون می دانند و مدعی مبارزه با همین دولت های نقض کننده حقوق بشر هستند، حقوق بشر را نقض می کنند، حقوق اعضای خودشان را نقض می کنند، راجع  به اینها هم بحث و صحبت بشود و این مورد هم در دستور کار اینها قرار بگیرد و شرکت کنندگان به این مسئله توجه کنند. ما آمدیم اینجا که بخشی از این وظیفه ای که بر عهده ماست انجام بدهیم.

 

خانم بتول ملکی:

یعنی شما فکر می کنید واقعاً سازمان مجاهدین ناقض حقوق بشر هستند؟

 

آقای هادی شمس حائری:

آری بطور قطع و یقین ، مجاهدین در درون تشکیلاتشان زندان دارند و شکنجه می کنند و حقوق افراد را به لحاظ اظهار اعتقادات و حق انتقاد به رسمیت نمی شناسند، ازدواج در کمپ اشرف ممنوع است، عشق ممنوع است، طلاق های اجباری راه انداخته اند، آزادی پوشش نیست، حق انتخاب نوع زندگی وجود ندارد، حق ندارد از کمپ اشرف خارج شود، هکاری با مجاهدین اجباری است. اینها مصادیق نقض حقوق بشر توسط مجاهدین است.

 

خانم بتول ملکی:

تشکر میکنم از شما بخاطر همکاری تان.

 

آقای هادی شمس حائری:

من هم متشکرم

فیلم گفتگوی خانم ملکی با آقای شمس حائری

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

مطلب در ارتباط:

 

گزارش تکمیلی در مورد حضور فعالان حقوق بشر در شهر ژنو

 

01.10.2009

لینک به قسمت اول گزارش

همانطور که در گزارش روز قبل اشاره شد، هیئتی از فعالان حقوق بشر شامل خانم بتول ملکی و آقایان هادی شمس حائری و محمد حسین سبحانی در تاریخ 29.09.2009 به منظور  گفتگو و ارائه گزارشات لازم به نهادهای مدافع حقوق بشر به شهر ژنو سفر نموده و شرایط نگران کننده اعضای مجاهدین خلق در کمپ اشرف در عراق را با بعضی از هیئت های شرکت کننده در اجلاس حقوق بشر در میان گذاشتند.

در ادامه هیئت نامبرده با حضور در محل مرکز اروپایی ساختمان ملل متحد در شهر ژنو در گفتگو و تبادل نظر با شرکت کنندگان در این اجلاس و همچنین مدافعین حقوق بشر و انجمن های غیر دولتی تروریسم و فرقه گرایی را دو روی یک سکه برشمردند و در مورد سرنوشت و وضعیت اعضای فعلی و همچنین اعضای ناراضی مجاهدین در کمپ اشرف توضیحات لازم را ارائه نمودند.

همچنین هیئت یادشده با پخش اطلاعیه و بروشورها و گزارش سازمان دیدبان حقوق بشر در مورد نقض حقوق بشر در درون سازمان مجاهدین خلق آگاهی های لازم را در اختیار شرکت کنندگان در این اجلاس قرار دادند.

همچنین خانم بتول ملکی و همچنین آقایان هادی شمس حائری و محمد حسین سبحانی امروز (پنجشنبه ، 01.10.2009) با حضور در محل کمیساریای عالی پناهندگان نامه ای را از درخواستهای خود به منشی آقای Bokhari مسئول امور ایران در کمیساریای عالی پناهندگان تحویل دادند. آقای هادی شمس حائری خواستار رسیدگی به مفاد درخواست های هیئت نامبرده در مورد رهایی و خروج هر چه سریعتر اعضای فعلی و همچنین اعضای ناراضی مجاهدین خلق از کمپ اشرف در عراق شدند. آقای سبحانی نیز بر مسئولیت رهبری سازمان مجاهدین خلق  برای همکاری های لازم با دولت عراق جهت کنترل نمایندگان دولت قانونی این کشور بر کمپ اشرف تاکید کرد و مسئولیت وقوع  هر گونه فاجعه انسانی و یا مواردی مشابه خودسوزی های 17 ژوئن 2003 بعد از دستگیری مریم رجوی در کمپ اشرف در عراق هشدار داد.

 

مطالبی در ارتباط:

ــ گفتگوی خانم بتول ملکی با آقای هادی شمس حائری در شهر ژنو "ضرورت فوری خروج مجاهدین خلق از عراق " ( ایران قلم )

ــ گزارش تکمیلی از حضور هیئتی از فعالان حقوق بشر در شهر ژنو ( ایران قلم )

ــ ما و سیاست اروپایی در قبال مجاهدین  ( جواد فیروزمند )

ــ حضور هیئتی از فعالان حقوق بشر در شهر ژنو ( ایران قلم )

ــ 11 سپتامبر و درس های نیاموخته آمریکا از مجاهدین و تروریسم  ( بهار ایرانی )

ــ خشونت نهادينه شده در اشرف ( مزدا پارسی )

ــ مجاهدين كيستند و چرا نيروهاي عراقي به پايگاهشان حمله كردند؟ ( كريستين سانيس مانيتور )

ــ آیا وقت آن نرسیده که فرانسه هم به فکر تشکیل کمیته تعیین تکلیف اوور باشد ( بهار ایرانی )

ــ مصاحبه پرس تی وی با عضو سابق گروهک تروریستی مجاهدین خلق ( پرس تی وی )

ــ گزارش انستیتوی تحقیقات دفاع ملی (RAND)  مقدمه بعلاوه بخش های اول و دوم ( ایران اینترلینک)

ــ رايزني‌هاي عراق با سازمان ملل براي يافتن محلي براي انتقال مجاهدین ( فارس )

ــ چرا هیچ فرزندی در سازمان مجاهدین متولد نشد؟ ( محمد حسین سبحانی)

ــ چرا سازمان مجاهدین خلق  اسماعیل وفا یغمایی را نیز تحمل نمی کند؟ ( ایران قلم )

ــ چگونه می توان به ساکنین کمپ اشرف کمک کرد؟  ( پیام رهایی )

ــ دیدار هیئتی از انجمن ایران باستان با مقامات سفارت ایتالیا در پاریس ( ایران باستان ، آینده درخشان )

ــ التماس سازمان مجاهدین خلق به مقامات اردن: ما را بپذیرید! ( عصر ایران )

ــ نامه سرگشاده کانون ایران قلم به آقای فرانکو فراتینی وزیرخارجه ایتالیا  ( ایران قلم )

ــ کلینتون: مسئله اشرف باید طبق قوانین داخلی عراق حل شود ( خبرگزاری آلمان )

ــ نامه ای به سیاوش  ( جواد فیروزمند )

ــ کانون ایران قلم خشونت پلیس عراق و سیاست های رهبری فرقه مجاهدین خلق را محکوم می کند ( ایران قلم )

ــ دولت عراق کنترل اردوگاه اشرف را در دست گرفت ( بی بی سی )

ــ

ــ پذیرش ولایت فقیه توسط آقای رجوی  ( مسعود جابانی )

ــ رجوی و کناره گیری از مقام ولایت ( صرافپور )

ــ  قلعه کهنه اشرف در عراق و قلعه مدرن اوورسورواز در فرانسه ـ قسمت پنجم اعضای جداشده از مجاهدین خلق مرکز خشونت و تروریسم را در قلعه اوورسورواز در فرانسه نشان می دهند ( سایت ایران قلم )

ــ دمکراسی سد راه رشد تروریسم ( مسعود جابانی )

ــ " قلعه کهنه اشرف " در عراق و " قلعه مدرن اوروسورواز " در فرانسه ـ قسمت چهارم ـ برخاستن مرده از قبر در قلعه اوورسورواز  ( سایت ایران قلم )

ــ نکشید این جوانان را!! ، داستان کوتاهی از رضا اسدی ( سایت پرواز )

ــ به اعتبار این جنبش ملی دستبرد نزنید!  ( علی کشتگر )

ــ اوور کانون اتفاقات غیر منتظره ( بهار ایرانی )

ــ شگردهای رهبری فرقه در قلعه اووروسورواز برای گردهمایی  20 ژوئن در فرانسه  ( علی جهانی )

ــ چرا مجاهدین در قبال به جریان افتادن پرونده 17 ژوئن سکوت کرده اند؟!! ( بهار ایرانی )

ــ همنوازی به سبک ریگی، رجوی ( امید پویا )

ــ نامه به خانم آنا ماریا گومش نماینده پرتغال در پارلمان اروپا ( کانون رهایی )

ــ " قلعه کهنه اشرف " در عراق و " قلعه مدرن اوروسورواز " در فرانسه ـ قسمت سوم ، اتحاد گروه تروریستی  جندالله و فرقه مجاهدین خلق ( ایران قلم )

ــ امواج یکی از شریان های حیاتی اوورسورواز در فرانسه ( بهار ایرانی )

ــ " قلعه کهنه اشرف " در عراق و " قلعه مدرن اوروسورواز " در فرانسه ـ قسمت دوم ( سایت ایران قلم )

ــ نظرگاه های رجوی و مجاهدین درباره دمکراسی و حکومت ( بهار ایرانی )

ــ نامه سپاس و قدردانی کانون ایران قلم از خانم آنا ماریا گومش عضو گروه سوسیالیست اروپا ( ایران قلم )

ــ نامه تعدادی از جداشدگان سازمان مجاهدین خلق در عراق به رئیس پارلمان اروپا ( بنیاد سحر )

ــ مجاهدین استخوان در گلوی آمریکا ( امید پویا )

ــ اهمیت ویژه گردهمایی 20 ژوئن 2009 در فرانسه برای رهبری فرقه مجاهدین ( سایت ایران قلم )

ــ اقامه دعوای بتول سلطانی عضو شورای رهبری مجاهدین در عراق ( بتول سلطانی )

ــ نامه کانون ایران قلم به رهبران احزاب اسپانیا ( ایران قلم )

ــ نامه کانون رهایی به نخست وزیر اسپانیا ( پیام رهایی )

ــ ملاقات های مادر رضوان در مجلس سوئد ( رابعه شاهرخی )

ــ نامه سرگشاده محمد سبحانی به آقای رودریگز نخست وزیر اسپانیا ( ایران قلم )

ــ دیالکتیک اندیشه و قهر، کادرسازی و کادرسوزی ( سعید شاهسوندی )

ــ مخلوق رجوی ( میترا یوسفی )

ــ مجاهدین خلق بخشي از سياست هاي خطير عراق ( آسوشیتدپرس )

ــ نماینده فرقه در پارلمان اروپا ( آن سینگلتون )

ــ افشای توطئه کثیف فرماندهی اوورسوراوواز در مورد جداشدگان و ایرانیان آزاده مقیم اروپا ـ 1 ( آریا ایران )

ــ طنز پیروزی نمایی فرقۀ رجوی! ( حامد صرافپور )

ــ توطئه مریم عضدانلو از اوورسورواز فرانسه علیه قربانیان از فرقه مجاهدین ( علی جهانی )

ــ در حاشیه گفتگو با یکی از نمایندگان پارلمان اروپا ( سعید محسنی )

ــ چه کسی به دژ اوورسورواز توجه می کند؟ ( ستار اورنگی )

 

 سایت ایران قلم از انتشار مطالب و مقالاتی که در آن کلمات توهین آمیز استفاده شده، معذور است

مسئولیت مطالب درج شده بر عهده نویسندگان آن می باشد