_________ استفاده از مطالب اين سايت با ذکر منبع بلامانع است _________

" کانون ایران قلم"

www.iran-ghalam.de

iran-ghalam@hotmail.com

kanoon-ghalam@hotmail.de

مطالب بایگانی شده در دسامبر 2007

 

                   ( م ـ سبحانی ـ 31.12.2007      روزهای تاریک بغداد ـ  وحشت مجاهدین از نقد "مبارزه مسلحانه " (79  

در هر صورت بعد از این نشست عمومی است که  به دستور مسعود رجوی باصطلاح " کلاس های آموزشی" در ستادها و مراکز مختلف سازمان آغاز می شود. در طول انجام این کار، مهدی ابریشمچی و مهوش سپهری و جابرزاده به ستادها و بخش های مختلف رفته و به تبیین بحث "زندان ابوغریب" و مسائل عنوان شده از سوی من در اروپا  پرداخته اند. در پایان کلاس های آموزشی! نیز تعدادی پرسش به اعضای سازمان در مورد "ریشه زیر سؤال بردن مبارزه مسلحانه توسط بریده مزدور سبحانی" دادند تا اعضای سازمان به آنها پاسخ کتبی دهند. این مسئله نشان می دهد که انتقادات اعضای معترض سازمان پیرامون استراتژی "مبارزه مسلحانه" گسترش پیدا کرده و با این شیوه مسعود رجوی قصد داشت بگوید که هر کس در مورد "مبارزه مسلحانه" سؤال و ابهام دارد مانند "بریده مزدور سبحانی" است و با این مکانیزم انتقادات اعضای ناراضی را سرکوب کند.  متن کلیشه شده زیر، بخشی از گزارش محمود مسعودی معروف به محمود تورنه ، جاسوس ، تروریست سازمان مجاهدین خلق به ابراهیم ذاکری سرگشتاپوی وقت کمیسیون امنیت و تروریستی این سازمان می باشد که در نشریه مجاهد ـ شماره 599 ارگان اصلی سازمان مجاهدین خلق در مرداد 1381به چاپ رسیده است.   اگر چه مطالب منتشر شده توسط سازمان مجاهدین خلق در نشریه مجاهد به نقل از من ، سانسور شده می باشد، اما با این اوصاف انتشار همین مطالب تحریف شده نیز روند انحراف و گسترش فرقه گرایی و تروریسم را در فرقه مجاهدین نشان می دهد که  عیناً در زیر آورده می شود:

                         م  جابانـی  ـ 31.12.2007      حتی بن لادن و الضواهری هم به سئوالات شما پاسخ می دهند

روز  22 دسامبر است با  بیحوصلگی  روزنامه های این هفته را ورق می زنم . بیرون هوا سرد است و گاه و بیگاه صدای ترقه های سال نو  میلادی  بگوش می رسد. بچه شیطون های  عجول  از حالا  ترقه های  شب سال نو را می ترکانند  و از ترسیدن پیرمرد پیرزنها،  لذت می برند. هنوز دو شب دیگه تا سال نو مونده  و مردم  با  دستهای پر خودشان را برای چند روز تعطیلی،  آماده می کنند. با تعجب نگاهم به مطلبی در روزنامه  هلندیNRC   22  دسامبر خشک می شود . اصلا انتظار دیدن این مطلب را نداشتم  و در واقع برایم غیر منتظره بود.

                         سلطانپور  ـ 30.12.2007      تروریسم تهدید صلح و دمکراسی   

تروریسم باز چهره کریه خود را این بار اما با کشتن یکی از رهبران سیاسی اپوزیسون  پاکستان نمایان ساخت. کشور پاکستان پس از کودتای نظامی پرویز مشرف آرامش و ثبات خود را از دست داده و در چنبره خشونت و ترورگرفتار آمده است.  بی نظیر بوتو که مبارزات سیاسی  خود را با دیکتاتور نظامی پاکستان در قالب روشهائی دمکراتیک و صلح آمیز برای انخابات آینده دنبال می کرد طعمه آتش قهر کور تروریسم گردید. این که چه کسی بوتو را ترور کرد زیاد فرقی ندارد،  مهم نفس ترور است که به هر دلیل و با هر انگیزه ای مردود است خشونت و تروریسم  مرز و حدی ندارد، حاکم و محکوم و اپوزیسیون و پوزیسیون نمی شناسد و در همه جا یکسان عمل می کند. همه تروریست ها از یک هویت و مشخصات  کم و بیش مشابه برخوردارند و ایرانی و پاکستانی و غربی و شرقی ندارد.  اکنون کشور پاکستان صحنه زد و خورد های مسلحانه قومی و مسلکی و سیاسی گردیده و بنیادگرایان مذهبی که عمدتا سنی مذهب و متأثر از سازمان القاعده و طالبانیسم هستند در پاکستان و عراق و افغانستان و کشمیر و اندونزی و لبنان بساط خشونت و تروریسم خود را پهن کرده و تهدید بزرگ دمکراسی در قرن بیست و یکم شده اند.

                         سلطانپور  ـ 30.12.2007      نگرشی کوتاه به " تواب شو" ی مجاهدین ـ قسمت اول   

رهبری مجاهدین در یک حرکت غیر اخلاقی ، سمیه محمدی  را در یک شو تلویزیونی به صحنه آورد تا نمایشگر زنی خرد شد ه و بی هویت باشد که بجای رهبران جریان ،  با مطالب تحریف شده و دروغ ، نقض آشکار حقوق انسانها در این مکتب ضد انسانی و مسخ  انسانهای بیگناه  بوبژه نسلی را که حافظه تاریخی از شکل گیری سازما ن و مجاهدین اولیه  را ندارد به نمایش بگذارد . روی سخن من با سمیه و دیگر نو جوانان و  جوانان مسخ شده مجاهد نیست که تا زمانی که در حصار فکری و رابطه مرید و مرادی و چوپان و شبانی ( از دید گاه  مسیحیت )  قرار دارند ، از آنا ن انتظار ی دگر نیست ...

                       بی بی سی ـ 30.12.2007     آماده باش کامل عراق در سالگرد اعدام صدام حسین دیکتاتور سابق این کشور

با فرارسیدن سالگرد اعدام صدام حسین، رهبر پیشین عراق، نیروهای امنیتی در این کشور برای جلوگیری از هر گونه اقدام خشونتباری در آماده باش کامل قرار گرفته اند. صدام حسین پس از حدود هشت ماه گریز در دسامبر سال 2003 به اسارت نیروهای آمریکایی در عراق درآمد و سال گذشته پس از آنکه دادگاه او را عامل صدور قتل دهها تن از مردم روستای شیعه مذهب دجیل شناخت، در بغداد به دار آویخته شد.

                       ب ایرانی ـ 29.12.2007      بررسی احتمالی گزینه فرانسه و اروپا برای استقرار مجاهدین خلق

بزرگترین معضل موجود سازمان مجاهدین خلق استقرار آینده آنها با حفظ شاخص قرارگاه اشرف به مثابه حیاتی ترین مکانیزم و ظرف ایدئولوژیک است. با درک اهمیت این ظرف و لحاظ تاکید دولت عراق بر اخراج قریب الوقوع مجاهدین، این معضل می تواند باعث تشدید شرایط موجود مجاهدین در آینده نزدیک گردد. در این راستا می توان با درک موقعیت فعلی مجاهدین در اروپا، آمریکا و حضور سازمان در لیست های تروریستی در خصوص استقرار آینده آنها و همچنین بررسی گزینه های دیگری از جمله کشورهای منطقه، آمریکای لاتین و حتی آفریقا در خصوص میزان عملی شدن این گزینه ها...

                       جوان کول ـ 29.12.2007     مبارزه با افراط گرایی اسلامی

بدترین بخش سیاست دولت امریکا ، سیاست ریاکارانه اش در قبال گروه های تروریستی اسلامی است . ارتش امریکا در عراق از مبارزان پ ک ک ( سازمان تروریستی که در ترکیه بمب گذاری می کند ) حمایت می کند. همچنین دولت بوش شبکه ی تروریستی مجاهدین خلق را علیه تهران مورد استفاده قرار می دهد . اما دمکرات ها به نحو اسرار آمیزی از افشای این متحدین ناسالم سرباز می زنند!

                       ا ـ باران ـ 29.12.2007        آفرین سمیه

یکی از سایتهای مجاهدین اخیراً مطلبی را تحت عنوان مصاحبه با "مجاهد خلق" سمیّه محمدی منتشر کرده‌ که درآن وی با حمله به پدرش از او به عنوان مزدور وزارت اطلاعات و سایر فحاشی‌های خاص فرهنگ مجاهدین یاد کرده است. برای من که از نزدیک و چهره به چهره با بسیاری از هواداران و اعضای سابق مجاهدین به گفتگو نشسته‌ام البته از این حرفها متعجب نشدم. بسیاری از این هموطنان در بازگوئیِ تجربیات تلخشان با مجاهدین از این‌گونه واکنشها در برابر خانواده خودشان نمونه‌های زیادی را نقل کرده‌ و هنوز هم مى‌کنند. آنچه مهم است این است که متوجه باشیم رفتارهای مشابه آنچه از سمیّه گزارش شده تماماً در قالب رفتارهای اعضای فرقه‌ها قابل بررسی است. من بدون آنکه منکر مسئولیت فردی افراد باشم، سمیّه را قربانی و میوۀ چنین روابط ضد انسانی میدانم که به راستی نه تنها سزاوار خشم که محتاج حمایت و ترحم است. مطمئنم و امیدوارم روزی سمیّه و سمیّه‌های دگر با تکیّه به عنصر انسانی نهفته در وجودشان به خود آیند و دریابند که آری، "می‌توان و باید" را می‌توان در جهت درست و انسانی هم به کار بست و ...

                      عـباسـلو ـ 29.12.2007        فرقه ها تهديد اصلي صلح وامنيت بشري 

بنا بر نظر انديشمندان و بسياري از فلاسفه امروزي، آن انديشه و عقيده اي در دنياي كنوني ميتواند پايدار ومفيد باشد كه در درجه اول آزادي هاي فردي و اجتماعي انسانها را برسميت بشناسد.به اين دليل كه مقوله آزادي ركن اساسي خواسته هاي انسان امروزي در جوامع مختلف ميباشد. براي سنجش ميزان پايبندي يك گروه، حزب و سازمان به آزادي انسانها در درجه اول بايد ديد آن جريان ...

                       م حسیبی ـ  29.12.2007        آخرین تغییرات ناگوار و بس خطیر در وضعیت اعضای سابقه مجاهدین درکمپ تیف

اکنون با کمال تأسف به اطلاع شما عزیزان می رسانم که زندانبان های امریکایی ظرف چند روز گذشته بالغ بر 80 تن از آنان را در دل شب بدون رعایت اصول ایمنی در کشور نا امن عراق رها ساخته اند که فقط اولین گروه آنان (5 تن) توانسته بودند خود را به کشور ترکیه برسانند، مابقی قریب 8 تن، سر از دو زندان در عراق در آورده و بقیه ناپدید شده اند. ناپدید شدن آن ها با توجه به نحوی که احدی از آن ها تاکنون خبری ندارد بس نگران کننده است. کسی نمی داند آیا زنده هستند؟ آیا دزدیده شده اند؟ و کسی نمی داند چنانچه زنده باشند در چه وضعیتی به سر می برند!

                       خ ـ فرانسه ـ 28.12.2007      گروه تروریستی القاعده مسئولیت ترور بی نظیر بوتو را برعهده گرفت

خبرگزاري فرانسه به نقل از شبكه تلويزيوني خصوصي "اي آر واي" پاكستان امروز اعلام كرد، شبكه القاعده مسووليت ترور بي‌نظير بوتو نخست وزير پيشين پاكستان را بر عهده گرفته است . بي نظير بوتو عصر ديروز هنگام خروج از محل تجمع انتخاباتي هوادارانش در شهر راولپندي در يك حمله انتحاري كشته شد. در اين حمله همچنين20نفر ديگر جان باختند. بوتو 18 اكتبر گذشته پس از 8 سال دوري از كشورش به پاكستان برگشت. به هنگام ورود بوتو به پاكستان انفجاري در محلي كه از وي استقبال شد رخ داد كه در جريان آن 135نفر كشته و بيش از 300 نفر مجروح شدند.

                      رادیو فردا ـ 27.12.2007      بی نظیر بوتو؛ زندگی پرتلاطم یک سیاستمدار زن

بی نظير بوتو در سال ۱۹۸۸ برای بار اول به عنوان نخست وزير پاکستان انتخاب شد و نخستين زنی لقب گرفت که پس از پايان استعمار در شبه قاره هند به نخست وزيری يک کشور مسلمان انتخاب می شد. اما وی در سال ۱۹۹۰ و به اتهام فساد مالی توسط غلام اسحاق خان، رييس جمهوری اين کشور از مقام خود برکنار شد.

                      بی بی سی ـ 27.12.2007     بی نظیر بوتو ترور شد

وزارت کشور پاکستان اعلام کرد که بی نظیر بوتو، نخست وزیر سابق این کشور طی انفجاری که در یک اجتماع انتخاباتی در شهر راولپندی رخ داد، جان باخته است. انفجار دقایقی پس از پایان سخنرانی خانم بوتو رخ داد. او فوری به بیمارستان منتقل شد اما دقایقی بعد از ساعت شش بعد از ظهر به وقت محلی درگذشت.

                      ا ـ  نجات ـ 27.12.2007      دور جدید مذاکرات ایران و امریکا و عراق و افزایش نگرانی فرقه ی

علاوه بر مخالفت دولت انگلستان نسبت به حکم دادگاه استیناف ، هم زمان چند کشور دیگر از جمله دانمارک و سوئد بر تروریست بودن این فرقه تأکید کردند و روزنامه ی معتبر داگنز نیهتر نوشت که دولت سوئد تشکیلات مجاهدین را به عنوان یک گروه تروریستی شناخته است و نیکلسون نماینده ی پارلمان اروپا اظهار داشته که اکنون دیگر وضعیت مجاهدین مستلزم گفت و گو بین کشورهای ایران و عراق است و اخراج آن ها هیچ ربطی به نیروهای امریکایی و بریتانیایی در عراق ندارد .

                      ایران سبزـ 27.12.2007      تاکید رهبر سازمان مجاهدین بر خشونت و تروریسم

مسعود رجوی در 28.آذر 1386 برای هواداران و اعضائ خود پیام داد و از آنها خواست تنها راه باقی ماندن در صحنه سیاسی دست بردن به خشونت و جنگ است. این پیام به موضوعات مختلف اشاره کرد اما چیزی که  در این پیام خیلی برجسته است مانند همیشه سعی کرده است برای خود دشمن تراشی کند تا هواداران سرخورده خود را از توجه و تمرکز روی نتایج منفی که رهبر...

                         احمد باران 27.12.2007     ده پرسش و ده پاسخ در باره مجاهدین ـ 7

سئوال ۷ :  مجاهدین در دادگاه‌های مختلف امریکا و اروپا دعاوی مختلفی را مطرح کردند. می‌دانم که شما این موارد را به دقّت دنبال مى‌کنید، و شاید تنها کسی باشید که در مطالبتان با فاکتها و نمونه‌های مشخص و به دور از جنجال و هیاهو  آنها را برای اطلاع عموم منتشر مى‌کنید. لطفاً در این زمینه بیشتر توضیح‌دهید.

                         نوروزی ـ 27.12.2007      هفتم دي ماه سالروز تولد سعيد عزيز و مهربانمان است

ما نيزاميد داريم كه اين خواسته سعيد بزودي  جامه عمل بپوشد  و براي آزادي جسم افراد جداشده در تيف و انتقالشان به سرزميني دمكرات و امن از خداوند بزرگ استعانت مي طلبيم و براي آزادي روح و انديشه ديگراني كه هنوز در باور ياوه هاي رجوي غوطه ورند  دست بدعا برميداريم  و ميدانيم آرزوي سعيد نيز چنين بود. اشگهايمان بازگوي احساسي است از ناتواني امان در گسستن بهنگام سعيد از دست قاتلين اش ، ولي  با اميد دست يابي به آرمان سعيد عزيزمان  كه همانا رهايي انسان هايي است كه  با روياي آزادي وطن در دستان اين  دژخيمان زمانه  اسيرند  مي باشيم.

                         سلطانی ـ 26.12.2007      یادی از یک شاعر رمانتیک غرب

آیشندرف ، مهمترین نماینده رمانتیک مردمی و آخرین نویسنده رمانتیک آلمان در دو قرن پیش بود. وی درسال 1788 درخانواده ای مرفه درشرق آلمان پروسی؛ درلهستان امروزی بدنیا آمد و درسال 1857 درگذشت. اوبعد ازتحصیل حقوق و فلسفه، یکی ازنویسندگان مردمی زمان خود شد. چون او سالها برای تامین امرار معاش، کارمند دولت پروس بود، دائم میان ادبیات و انجام امور ناخوشایند اداری درنوسان بود.  آیشندرف خالق شعر، نوول، رمان و درام است ؛ از آنجمله : زندگی یک آدم بی خیال ، درچاهی خنک، صاحب جنگل زیبا کیست؟، خدا به چه کسی لطف دارد؟

                         ب ایرانی 26.12.2007      لندن، اخرین ایستگاه مجاهدین خلق

واقعیت این است که دلیل مهم ذوق زدگی مجاهدین از رای دادگاه انگلیسی درباره ممنوعیت فعالیت سیاسی در این کشور، بیشتر از آنکه انگیزه سیاسی داشته باشد انگیزه و ریشه صنفی دارد. منظور این است، که نسل مجاهدین به انتهای عمر تشکیلاتی خود رسیده است و از این پس به حکم تقدیر به آرامش و استراحت دوران بازنشستگی نیاز دارد و برای چنین آینده ای هیچ کشوری مثل انگلستان برای گذران این دوران مهیاتر و مناسب تر نیست. من بر این باورم به دو دلیل اقامت مجاهدین در دوران ازکارافتادگی در کشورهای دیگر اروپایی مقدور نیست.

                       آ ـ گسلر ـ 26.12.2007    کتاب کالبدشکافی یک جریان ایدئولوژیک ـ قسمت پانزدهم و شانزدهم

دارایی های مالی مجاهدین خلق ایران از درون یك شبكه پیچیده حساب های بانكی در فرانسه، در اروپا، امریكای شمالی و خاورمیانه حركت می كنند. دارندگان قانونی این حساب ها یا افراد واقعی هستند یا گروه های شخصی، كه خیلی از آن ها در فرانسه اقامت دارند. در گروه های شخصی، Aid Association جمع آوری پول در فرانسه از جانب اهدا كنندگان شخصی را در قالب یك هدف اجتماعی و انسان دوستانه دنبال می كند. آن ها قسمت عمده این پول ها را در حساب های بانكی شخصی خارجی، عمدتا در تركیه و امارات متحده عربی، قرار می دهند. این كشورها ...

                         ا ـ پارس ـ 25.12.2007      نیروهای آمریکایی مسئول حفظ جان افراد جداشده در اردوگاه تیپف در عراق هست

مریم رهائی ، یادش بخیر  چقدر دادگاه های ارتش آزادی بخش خوب بود . سریع دشمنان خلق را از زندگی رها می کرد . یادش بخیر که  نه وکیلی بود و نه  و نه حق اجازه صحبت به متهم داده می شدو نه استیناف و حتی نوشته ای  . به شرافت مریم  و به صداقت  خودم قسم و بجان  نور چشمم جور ج بوش عزیز تنها یک جریان از من و مریم ؛ دمکرات تر و تکثر گرا تر بود که وی هم  ...

                         نوروزی 24.12.2007      نیروهای آمریکایی مسئول حفظ جان افراد جداشده در اردوگاه تیپف در عراق هست

در پي كسب اخبار واصله از نحوه برخورد با جداشدگان تيف و رها شدن تعدادي از اين افراد توسط نيروهاي آمريكايي در جاده هاي بياباني عراق بدون امكانات و در همين راستا مفقود شدن تعداد 8 نفر از اين افراد و نيز تلاش رهبران غاصب تشكيلات مجاهدين براي ربودن خانواده گرامي سميه محمدي كه براي ديدن فرزند خود به عراق رفته و نگران سرنوشت دختر خود مي باشند و از اين بابت رنج هاي بسياري را متحمل گشته اند كه با تلاش مادر محترم در استمداد براي رهايي از دست اين گروه تروريستي ، خوشبختانه با مداخله نيروهاي آمريكايي طرح ربودن اين خانواده محترم عقيم مانده و اين گروه تروريستي با مضروب نمودن اين پدر و مادر محترم مجبور به رهايي خانواده عزيز محمدي شدند ديگر شكي باقي نمي نماند...

                        رادیو آلمان 23.12.2007    جشن پیوستن ۹ کشور دیگر به پیمان شنگن

اولین بار کشورهای بلژیک، لوکزامبورگ، هلند، فرانسه و آلمان در سال ۱۹۸۵، ایستگاه‌های بازرسی مرزی خود را تعطیل کردند. مرکل با اشاره به این رویداد تاریخی، اضافه کرد: «و امروز، ۲۲ سال پس از این واقعه، ما می‌توانیم این مرزها را نه تنها برای کشورهای عضو اتحادیه‌ی اروپای پیشین و کنونی گسترش دهیم، بلکه هم‌چنین می‌توانیم آن مرزهایی را که در جنگ سرد سبب درد و رنج ملت‌ها شدند، توسعه دهیم.» کشورهای استونی، مجارستان، لتونی، لیتوانی، مالت، لهستان، اسلواکی، اسلوانی و جمهوری چک، ۹ کشوری هستند که در حال حاضر به پیمان شنگن پیوسته‌اند.

                        رادیو فردا 22.12.2007     آمریکا از تغییر بنیادین مناسباتش با ایران استقبال می کند

وزير امور خارجه آمريکا، در کنفرانس مطبوعاتی روز جمعه بار ديگر پيشنهاد خود را برای مذاکره با منوچهر متکی، اعلام کرد. وی گفت: «بار ديگر می گويم که اگر ايران تنها خواسته قطعنامه های تصويب شده شورای امنيت را عملی کند و غنی سازی اورانيوم را متوقف کند، من حاضر با همتای ايرانی ام، در هر زمان و هر کجا ديدار کنم و درباره هر چيزی مذاکره کنم.»

                          ایران قلـم ـ 22.12.2007         نامه کانون ایران قلم به خانم  مگوانال روگو

رئیس بخش خاورمیانه کمیته بین المللی صلیب سرخ جهانی                                              

 

اخبار جدید دریافت شده در روزهای گذشته توسط کانون ایران قلم حاکیست که شرایط اعضای جدا شده از سازمان مجاهدین خلق در " تیپف" مستقر در قرارگاه اشرف بحرانی و در خطر می باشد که بعضی از شخصیت های مدافع حقوق بشر از جمله آقای محمد حسیبی نیز به آن امروز ( 21.12.2007 ) اشاره کرده اند که نامه ایشان نیز ضمیمه می باشد. جنابعالی  اطلاع دارید بعد از سرنگونی صدام حسین دیکتاتور سابق عراق و از سپتامبر سال 2003، یک "تاسیسات موقت بین المللی" یا "تیپف"، در داخل  کمپ اشرف تاسیس گردید تا در حالی که مصاحبه های نیروهای ارتش امریکا برای شناسایی و تکمیل پرونده افراد ادامه دارد، بتواند ریزش مستمر نیرو و اعضایی را که از سازمان مجاهدین جدا می شدند را موقتا در خود جای دهد. در آن زمان تعداد کل افراد بازداشتی در کمپ اشرف 3855 نفر بود که در حال حاضر 3450 نفر در قرارگاه اشرف باقی مانده اند. از تعداد اعضای جدا شده ای که خود را به تیپف رسانده اند، بیش از 350 نفر توانسته اند با همکاری دولت های مختلف و کمک کمیته بین المللی صلیب سرخ و وزارت حقوق بشر عراق به کشور...

                       م ـ حسیبی 21.12.2007     اعضای سابق مجاهدین و زندانیان کنونی آمریکا در تیپف را دریابیم

هم میهنان، من نیز مانند بسیاری از شما تا پنج ماه پیش از وجود قریب 200 تن از محروم ترین هموطنان خود در کمپ تیپف بی خبر بودم. آن ها به قصد خدمت به ایران و ایرانی در عنفوان جوانی نادانسته در دام مجاهدین خلق افتادند. سپس هنگامیکه به واقعیت های تلخ در رابطه با دامی که در آن گرفتارآمده بودند پی بردند از ادامه همکاری با سازمان مجاهدین سرباز زده و به زندان و شکنجه و تمرد و سرپیچی از دشمنان ایران در زمان صدام حسین تن دادند. پس از سرنگونی صدام حسین و اشغال کشور عراق توسط ارتش آمریکا سرنوشتشان به دست سربازان آمریکا افتاد و در کمپی معروف به تیپف زندانی شدند. داستان رنج آور تجاوز به حقوق انسانی این بخت برگشتگان از سوی سربازان آمریکایی طی پنج سال گذشته که با همکاری سازمان مجاهدین در کمپ اشزف انجام شد ...

                      ا ـ ســبـز  ـ 21.12.2007     اطلاعیه انجمن ایران سبز در ارتباط با پناهجویان در اردوگاه تیف در عراق

 و مصاحبه قشقاوی با تلویزیون کانال 1 

در پی خبرهای رسیده  از عراق مطلع شدیم نیروهای آمریکایی افراد جداشده از سازمان مجاهدین مستقر در اردوگاه tipf تیف را در گروههای 5 نفره و 6 نفر شبانه در جاده های بیابانی عراق بدون امکانات  رها می کنند. تعدادی از این افراد رها شده مدتی است از سرنوشتشان خبری نیست بعنوان مثال فردی بنام حامد صفی پور طی تماس ...

                       بی بی سی 21.12.2007     یک مجتمع شکنجه در عراق پیدا شد

ارتش آمریکا می گوید نیروهای آمریکایی و عراقی یک "مجتمع شکنجه" را در خانه های امن القاعده در نزدیکی مقدادیه در مرکز استان دیاله کشف کرده اند.سه ساختمان حاوی زنجیرهایی بر دیوارها و سقف ها و یک تخت فلزی که به یک سیستم الکتریکی متصل بود، در جریان عملیاتی در روز 9 دسامبر کشف شد. همچنین ارتش آمریکا گفت که گورهای دسته جمعی حاوی 26 جسد در آن نزدیکی پیدا شده است. خبرنگاران می گویند دیاله کانون برخی از شدیدترین حملات توسط شورشیان در ماه های اخیر بوده است

                       بی بی سی 21.12.2007     طرح ربودن محمدی ها در عراق توسط گروه رجوی با دخالت نیروهای آمریکایی خنثی شد

در روز 8 دسامبر نیروهای آمریکائی مصطفی محمدی و محبوبه همزه اتباع کانادائی ایرانی تبار را که به قرارگاه اشرف برای نجات دخترشان سمیه محمدی به عراق رفته بودند را در بیرون دروازه تیف ( اشرف ) که با جاده اصلی چند کیلومتر فاصله دارد پیاده می کنند. آنها هنکام رفتن به سر جاده با یورش 6 نفر ا زمجاهدین و دو پلیس عراقی که بر روی آنان اسلحه کشیده بود حمله می کنند و بزور ازآنان می خواهند که سوار ماشین های آنان شوند. محبوبه همزه موفق می شود خود را از دست یکی از این فالانژهای رجوی نجات داد و به طرف جاده فرار کند. در این هنگام 40 نفر از نیروهای آمریکائی مستقر در اشرف به صحنه هجوم برده و با اسلحه دستور می دهند که آنها دستها را بالا بگیرند. در این هنگام محبوبه به آمریکائی ها می گوید دو نفراسلحه دارند که با تجسس آمریکائی ها یکی از این افراد به انگلیسی می گوید ما توسط مجاهدین رشوه داده شده ایم که این دو نفر را ربوده و سربه نیست کنیم.

                       رادیو فردا ـ 21.12.2007     القاعده در عراق؛ سازمانی متکی به اتباع عربستان و لیبی

براساس پژوهش های آکادمی نظامی وست پوينت آمريکا، بيشتر افراد القاعده در عراق، اتباع عربستان و ليبی هستند. اين بررسی بر اساس اطلاعات موجود در ۶۰۶ پرونده شخصی متعلق به القاعده انجام گرفته که در عراق به چنگ نيروهای آمريکائی افتاده اند. نيمی از سعودی هائی که اين پرونده ها را پر کرده اند، هدف خود را در عراق «بمب گذاری انتحاری» اعلام کرده و بقيه خود را «مجاهد» خوانده اند...

                       الکساندرانو ـ 20.12.2007    گروه های تروریستی می گویند گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا در باره ایران غلط است

آن چه وال استریت ژورنال می گوید این است که یک گروه تروریست که در فهرست تروریست های وزارت امور خارجه ی امریکاست و همچنین عامل قتل شهروندان امریکایی و از نزدیکان صدام حسین ، از گزارش نهادهای امنیتی درباره ی ایران ناراحت است. به علاوه همین گروه از نزدیکان معاون رئیس جمهوری ، آقای دیک چنی است . وی ترجیح داد که دوستانش [ مجاهدین ] را حفظ کند و به ایران ندهد و در عوض آن .... آیا شما از این منطق پیروی می کنید؟

                       ج ـ سرفراز ـ 20.12.2007     با کاروان سوخته

مطرح شدن جلالی در آلمان بی تردید نمایش با کاروان سوخته است، که هم اکنون در شهرهای کلن، زاربروکن، لایپزیک، و وین در حال اجراست. این نمایش از سال ۲۰۰۲ تا کنون بیش از ۵۰۰ بار به چند زبان، با بازی و کارگردانی دست اندرکاران مختلف تئاتر، از جمله سوزانه ریبل سویسی، توماس گوریتسکی آلمانی و خودِ علیرضا کوشک جلالی در آلمان، سویس، فرانسه، اطریش و ایران به صحنه آمده و هزارها نفر تماشاگر را به سالن های نمایش کشانده است.  با کاروان سوخته نمایش تلخی است که بر اساس آتش زدن عمدی خانه یکی از مهاجران ترک در شهر زولینگن آلمان ...

                       س مجاهدین ـ 20.12.2007    کتاب کالبدشکافی یک جریان ایدئولوژیک ـ قسمت چهاردهم

رهبران مجاهدین كه بازی را برای همیشه در عراق و كشورهای همسایه باخته اند، سعی خواهند كرد در اروپا نیروهایشان را مجددا سازماندهی كنند. سازمان، در فروپاشی كامل است و پایگاهش كه از تخریب ساختارهای جنبش در مرزهای ایران شوكه شده، نگران به نظر می رسد. اما، تجربه اش در عملیات مخفی می تواند در پیگیری اهداف خاص كمكش كند. این نوع عملیات، به گفته نگارنده كتاب سرخ كوچك (مائو) می گوید، كلید ساختن یك سلاح است.

                       ش ـ فامیلی ـ 19.12.2007      نمایشگاه نقاشی علی نصیر در آلمان

 اين نمايشگاه که از دهم نوامبر - نوزدهم آبان-  آغاز شده، به مدت دو ماه ادامه دارد و در آن بخشی از  نقاشی های جديد علی نصير در کنار آثار ديگر هنرمندان آلمانی به نمايش گذاشته شده است. آثار علی نصيرتاکنون در نمايشگاه های متعددی در آلمان و نيز ايران، ژاپن، سوئد، آمريکا و لهستان به نمايش در آمده است. در گالری «تامن» در برلين او بخشی از کارهای جديدش را به تماشا گذاشته است. علی نصير فارغ التحصيل رشته نقاشی از دانشگاه هنر برلين است. او همچنين در مدرسه عالی فنی برلين در رشته معماری و در دانشگاه هنر برلين به تدريس پرداخته...

                       بتول ملکی ـ 19.12.2007       دیدار دو فعال حقوق بشر در سوئیس

خانم بتول ملکی از فعالین حقوق بشر و آقای آنتوان گسلر روزنامه نگار و پژوهشگر سوئیسی در شهر ژنو با یکدیگر ملاقات و گفتگو کردند. خانم ملکی با ذکر تجریبات سیاسی خود از آقای آنتوان گسلر بخاطر نگارش دو کتاب ارزنده در مورد روابط و سرانجام فرقه های ایدئولوژیک تشکر کرد و آنها را آینه ای شفاف و واقعی از تجربیات شخصی خود و دیگر دوستانش در کانون ایران قلم قلمداد کرد. آقای آنتوان گسلر نیز در این ملاقات به انگیزه  خود از نگارش کتاب " کالبدشکافی یک جریان ایدئولوژیک " اشاره کرد و دلیل آن را مشابهت های  ایدئولوژیک، تشکیلاتی و همچنین جایگاه خاص رهبری در گروه های استالینیستی و مائوئیستی با گروه ایرانی سازمان مجاهدین خلق برشمرد. آقای گسلر همچنین به این موضوع اشاره کرد که ...

                       ایران آینده ـ 19.12.2007       برگزاری سمینار توسط کمیته ضد جنگ هلند در شهر لاهه

روز یکشنبه ۹ دسامبر ۲۰۰۷ سمیناری در شهر لاهه هلند برگزار شد.این سمینار توسط ” کمیته ایرانیان ضد جنگ” ترتیب داده شه بود. قریب به هفتاد تن از ایرانیان ضد جنگ در این سمینار شرکت داشتند. همچنین تعدادی از هلندیهای مترقی و ضد جنگ نیز جزو شرکت کنندگان در سمینار بودند. آقای احمد پوری از کمیته ایرانیان بر علیه جنگ و خانم پیترز نماینده پارلمان هلند از حزب سبزها و خانم فلزن نماینده پارلمان از حزب سوسیالیست سخنرانان سمینار بودند.شعار اصلی سمینار عبارت بودند از: نه به جنگ؛ تحریم و هر گونه دخالت گری خارجی، نه به رژیم جمهوری اسلامی، زنده باد مبارزات مردم ایران. ... در ادامه برنامه خانم مرجان انصاری از کمیته ضد جنگ دانمارک و فریبا از کمیته ضد جنگ بلژیک شمه ای از فعالیتهای ضد جنگ خود را برای حاضرین تشریح نمودند. از طرف انجمن ایران پیوند نیز آقایان بهزاد علیشاهی( فرانسه ) و کریم حقی ( هلند) در این سمینار شرکت داشتند.

                      ا ـ  ســبـز  ـ 19.12.2007      شرکت نمایندگان انجمن ایران سبز در جلسه گفتگوی ضد جنگ 

بعد از ظهر دوشنبه 17.12.2007 در شهر  Nuttoln  نوتولن در استان نوردراین وستفالن Nord ReinWestfalen  آلمان تحت عنوان: "بازسازی افغانستان" "in Afghanestan wiederaufbau" که از کشور آلمان مسئولیت عملیات بازسازی آن را ارتش آلمان  Bundswehr برعهده دارد، با شرکت آقایان Winni Nachtwei  نماینده حزب سبزها در پارلمان آلمان و آقای Wilhelm Achelpöhlov وکیل و سخنگوی حزب سبزها از شهر مونستر Münster آلمان برگزار شد. نمایندگان انجمن ایران سبز آقایان ادوارد ترمادو و علی قشقاوی ...

                       سایت روز ـ 18.12.2007      جايزه جهاني کلمبو به شيرين عبادي اعطا شد

جايزه جهاني سال 2008 "کلمبو" ديروز طي مراسمي در شهر ميلان ايتاليا به شيرين عبادي برنده جايزه صلح ‏نوبل از ايران اعطا شد. عبادي يازدهمين شخصيت جهاني است که اين جايزه را دريافت مي کند و پيش از وي، ‏افرادي چون واتسلاو هاول (رييس جمهور سابق چک)، پطرس غالي (دبيرکل اسبق سازمان ملل)، یرژي بوژک، ‏‏(نخست وزیر لهستان)، دن پاتریسیوآیلوین ازوکار (ريیس جمهور شیلي) و ...

                       س مجاهدین ـ 18.12.2007    کتاب کالبدشکافی یک جریان ایدئولوژیک ـ قسمت سیزدهم

ژان گوئیراس، خبرنگار لوموند، به خاطر می آورد: "یك روز،‌ از او درباره ائتلافش با عراقی ها ‌كه درحال جنگ با كشورش (ایران) بودند، سئوال كردم. بدون تامل پاسخ داد كه "لنین با آلمانها متحد شد، درحالی كه با كشورش روسیه می جنگیدند". مجاهدین خلق ایران در تعهدشان نسبت به عراق پیش تر هم می روند، چرا كه به عنوان خائنان به ایران و در ضمن به عنوان نیروهای حامی صدام ...

                       شاهرخی ـ 18.12.2007       ملاقاتهای مادر رضوان ( خانم ربابه شاهرخی ) در سوئد 

هفته ی گذشته بانوی قهرمان و خستگی ناپذیر مادررضوان، ضمن ملاقات هایی با خانم « آن لودویگسون» در خصوص دموکراسی و حقوق زن، بویژه زن ایرانی مذاکرات سودمندی داشتند. عقاید و نظرات روشن و عمیق وفعالیت های پرشور مادر طی سالها، مورد تایید و تحسین عضو شایسته مجلس سوئد قرار گرفت که عقاید ونظرات شخص ایشان نیز با تکیه برحضور تاریخی و بلند مدت دموکراسی درسوئد وبیزاری و پرهیز از تروریسم و خشونت، و همچنین توجه و علاقمندی ایشان به یاری بانوان مبارز ایرانی مستمعین را تحت تاثیر قرارداد.

                       م ـ یوسفی ـ 17.12.2007     چنگال عنکبوت

کلمه یی که با حرف « ج» شروع می شود را، رجاله های رجوی از اعضا و گرفتاران خودی در خانه های عنکبوتی شان از حوالی پاریس تا بیابان های عراق، شروع کرده اند. وقتی « ع. ع. ط » به یک بانوی ناراضی « ج… » خطاب کرد و یا وقتی رجاله ی دیگری بانویی را که به تله ی « دو ماه » از آمریکا به عراق کشانیدند و پس از « دو سال » می خواست برود، آشکارا و رو در رو ...

                    علیشاهی ـ 17.12.2007      بقول مجاهدین، سگ دعوا

این اخطار که از طرف فرشته یگانه داده شده و از مدیر سایت خواسته است که فعال تر و در جهت اهداف سازمان عمل کند و همچنین هر مطلبی را قبل از درج با مسئول تشکیلاتی چک کندو نیز در باره مخارج سایت هم گفته شده که هر صورتحسابی باید توسط سه نفرمشخص شده امضا شود ، مدیر سایت نیز با عصانیت کامل درخواست یک نشست برای رفع سوءتفاهم را  کرده است و گفته که ...

                      ایران قـلم ـ 17.12.2007      دیکتاتور در دام افتاد ـ  برگی از تاریخ ـ برگ ششم

در تاریخ 15 دسامبر 2003 خبرگزاری های جهان مهمترین خبر سال ، یعنی دستگیری یکی از خشن ترین دیکتاتورهای منطقه خاورمیانه را اعلام کردند. صدام حسین دیکتاتور عراق که تا این تاریخ در پناهگاه خود مخفی بود، سرانجام دستگیر شد و به دام افتاد. اگر چه دیکتاتور عراق دیگر نیست، اما قصد داریم، یادآوری کنیم که هنوز بقایای صدام حسین و حزب بعث با ترور و ترویج تروریسم در عراق، بدنبال بازگشت دیکتاتوری در این کشور هستند. همچنین قصد داریم با این یادآوری، به سهم خود اجازه ندهیم که شرکا و متحدین دیکتاتورها جامعه را دچار فراموشی تاریخی کنند. به همین دلیل سایت ایران قلم ششمین برگ از "برگی از تاریخ" را به 15 دسامبر سالگرد دستگیری دیکتاتور سابق عراق اختصاص داده است.  صدام حسین در ژوئیه 1958 و پس از انقلاب ضد سلطنتی عراق و هنگامیکه این کشور گام هایی لرزان را برای دمکراسی و نظام چند حزبی تجربه می کرد، به یک گروه ترور پیوست و ...

                       لاله امبلی ـ 17.12.2007      سارتر، فلسفه از طریق ادبیات  

 سارتر، نویسنده و فیلسوف فرانسوی، پسرعموی آلبرت شوایتزر،نیکوکارمشهور سوئیسی بود.او نه تنها نماینده مکتب اگزیستنسیالیسم فرانسوی و یکی از اخلاقگرایان واقعی زمان خود بلکه یکی از روشنفکران چپگرای قرن گذشته نیزبحساب می آید... گروهی از منقدین چپ اورا نماینده یک فلسفه ذهنی و فردگرایانه میدانند که درآن اعتراضات روشنفکران خرده بورژوا علیه جامعه غیرانسانی امپریالیستی بیان میشوند، فلسفه سارتر درنظرآنان تعثیرمهمی روی نظرات رویزیونیستی زمان اش ازخود بجا گذاشت چون سارتر درپایان عمر درلباس چپگرایانه، موضعی ضد کمونیستی و ضد استالینیسم ... 

                       نـقـره کار  ـ 16.12.2007      ترور شخصیت در جنبش چپ ایران 

 فرد مطلق گرا که بی هیچ تردیدی کردار و رفتارش را به سود ایدیولوژی و تفکر سیاسی خود می داند, دست به "ترور شخصیت" مخالفان تشکیلاتی خود می زند. برای  عنصر مطلق گرا و خود بر حق بین, که ایدیولوژی, تفکر سیاسی و رفتار خود را مطلقا" عین حقیقت می پندارد, هدف وسیله را توجیه می کند, حتی اگر وسیله, قتل و ترور شخصیت یار درون تشکیلاتی اش باشد. نیروهای آگاه و صادق تشکیلاتی و شخصیت های مستقل تلاش کنند تا افرادی که در ترور و ترور شخصیت "درون تشکیلاتی" نقش و دست داشتند, و اکثر آن ها نیز خود را رهبران دایم العمر جریان های سیاسی می پندارند ...

                        اینترلینک ـ 16.12.2007     در باره سورچرانی گاه و بیگاه مریم رجوی

الموسوی دادستان کل عراق گفته:اعضای سازمان مجاهدین در هر کشوری که باشند باید برای محاکمه تحویل داده شوند،بارونس نیکلسون اعلام کرده که: اکنون دیگر وضعیت مجاهدین  مستلزم گفتگو بین کشورهای ایران و عراق است و اخراج آنها هیچ ربطی به نیروهای امریکایی یا بریتانیایی در عراق ندارد، شخص نخست وزیر بریتانیا مستقیما هم آپ پاکی را روی دست اربابانشان ریخته که: سازمان مجاهدین همچنان در لیست تروریستی بریتانیا می ماند و دلیلی برای قبول "نفی مبارزه مسلحانه" شان دیده نمی شود. حالا گیرم اصلا از لیست در آمدند. مگر بریتانیا ...

                       رادیو فردا ـ 16.12.2007     موضوع مجاهدین خلق در دستور کار مذاکرات ایران و آمریکا

 موضوع فعاليت سازمان مجاهدين خلق، از گروه های مخالف جمهوری اسلامی، در مذاکرات آينده با آمريکا مورد گفت وگو قرار می گيرد. محمد علی حسينی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی درباره تاخير در گفت وگو های سه جانبه تهران و واشينگتن درباره عراق گفت که «ما هنوز تاريخی را به صورت مشخص و دقيق برای اين مذاکرات اعلام نکرده ايم، بنابر اين اظهاراتی که در مورد تعليق يا تاخير اين مذاکرات مطرح می شود، بايد از ديگران سوال کرد.» از سال ۲۰۰۳ که آمريکا به عراق حمله کرد سازمان مجاهدين خلق فعاليت های نظامی خود را متوقف کرده است و ارتش ايالات متحده...

                      ک رهایی ـ 16.12.2007     جلسه پرسش و پاسخ با مددکار اجتماعی آسایشگاه زندان  

امروزه همه نگران نقض حقوق بشر در ایران هستند. نقض حقوق بشر در ایران هر روز تکرار می شود و جای نگرانی دارد وظیفه هر ایرانی و  هر انسان دوستی است که در این رابطه نگران باشد. اما بنظر ما نگران کننده تر از آن این است که نشستن با تروریست و تشویق کردن به آنها هیچ کمکی به بهبود حقوق بشر در ایران نمی کند بلکه بر اساس تجربه معتقدیم تکرار این گونه اعمال ...

                      ا ـ  ســبـز  ـ 16.12.2007     نامه سر گشاده انجمن ایران سبز به خانم دانيل ميتران 

امروزه همه نگران نقض حقوق بشر در ایران هستند. نقض حقوق بشر در ایران هر روز تکرار می شود و جای نگرانی دارد وظیفه هر ایرانی و  هر انسان دوستی است که در این رابطه نگران باشد. اما بنظر ما نگران کننده تر از آن این است که نشستن با تروریست و تشویق کردن به آنها هیچ کمکی به بهبود حقوق بشر در ایران نمی کند بلکه بر اساس تجربه معتقدیم تکرار این گونه اعمال، برای...

                       دویچه وله ـ 16.12.2007     اعتماد به‌نفس یا خود بزرگ‌بینی؟  

در یک نظرسنجی، نیمی از شهروندان آلمان، کشورشان را یک ابرقدرت می‌دانند، اما در خارج از آلمان چنین تصوری وجود ندارد. برعکس در آلمان و خارج از آن یک نقطه‌نظر مشترک وجود دارد: افول قدرت ایالات متحده‌ی آمریکا و ظهور چین، روسیه و هند به عنوان بازیگران جدید. پاسخ پرسش‌شوندگان به این سئوال که "چه کشوری بر جهان حکومت می‌کند؟" به ترتیب زیر است: ایالات متحده آمریکا، روسیه، برزیل، چین، هند، ژاپن، آلمان، فرانسه و بریتانیا. به باور شهروندان آلمان، در سال‌های آتی یک جابجابی در توازن قدرت جهانی به زیان آمریکا و بریتانیا و به سود چین، هند و برزیل روی ...

                       س مجاهدین ـ 16.12.2007    کتاب کالبدشکافی یک جریان ایدئولوژیک ـ قسمت یازدهم

این نوعی آشفتگی طی جنگ سرد است، وقتی كه همه تهدیدها از جانب وارثین استالین صورت می گرفتند. اما، بدون اشتباه كردن، می توانست به پكن نگاه كند. در واقع، همه گروه های كوچك تفكر مائویی را نشان می دادند،‌ كه مبتكرانه و بدون سابقه فاسد محسوب می شد. زن جوانی كه رهبر راهپیمایی طولانی را ستایش می كند، می گوید: "مائو تسه تونگ اصولا ضدتعصب و ضد استبداد است. وی اولویت را به پیشقدمی توده ها می دهد. وی بر اصول تساوی پافشاری می كند. وی تكرار می كند كه حزب نمی تواند جای توده ها را بگیرد و دیگر این كه توده ها باید خودشان را آزاد كنند

                       رادیو فردا ـ 15.12.2007     بیانیه وزارت کشور بریتانیا درباره مجاهدین خلق

وزارت کشور بريتانيا در روز نهم آذرماه و ساعاتی پس از صدور اين حکم نيز اعلام کرده بود که برای نگاه داشتن نام سازمان مجاهدين خلق در فهرست سازمان های تروریستی از تلاش فروگذار نخواهد کرد و درخواست تجديد نظر در اين حکم را ارائه می کند. سازمان مجاهدين خلق در ميانه دهه ۶۰ ميلادی به عنوان يک سازمان «مارکسيست اسلام گرا» و برای سرنگون ساختن رژيم پادشاهی در ايران تاسيس شد. ين گروه مسلح همزمان با حمله نظامی صدام حسين به ايران، به عراق منتقل شد و تا سال ۲۰۰۳ ميلادی که ديکتاتور پيشين عراق در پی حمله نظامی نيروهای ائتلاف برای مبارزه با تروريسم سرنگون شد، از حمايت او برخوردار بود.

                         احمد باران 15.12.2007     ده پرسش و ده پاسخ در باره مجاهدین ـ 6

سئوال ۶: در مقالات گذشته، شما مجاهدین و شورا را یکی فرض کردید. چرا؟ آیا شورای ملّی مقاومت که دربرگیرندۀ افراد لائیک هم هست می‌تواند با مجاهدین که به گفتۀ شما عقایدِ بنیادینش مثل خمینیست یکی باشد؟ پاسخ: از آنجائی که من با شورا و افراد آن، و همچنین با ساختار تشکیلاتی و مسئولین آن آشنا هستم، امیدوارم بتوانم پاسخ ‌شما را با وضوح بیشتری توضیح بدم. حقیقت این است شورا می‌توانست ...

                       سرکوهی ـ 15.12.2007      فراسوی متن ، فراسوی شگرد

فراسوی متن، فراسوی شگرد، که هفته گذشته در تهران منتشر شد، پژوهش های منصور کوشان، نويسنده، شاعر و روزنامه نويس برجسته ايرانی را در باره هنريک ايبسن در بر دارد. منصور کوشان در سال ۱۳۲۷ چشم به جهان گشود و در حلقه جنگ اصفهان با نوشتن داستان کوتاه و نمايشنامه زندگی فرهنگی خود را آغاز کرد. از آثار منصور کوشان می توان به رمان های محاق، آداب زمينی ...

                    شاهسوندی ـ 14.12.2007     مصاحبه سعید شاهسوندی با رادیو صدای ایران ـ قسمت 140

 فرموديد كه اين حرف‌هاي بنده محكمه پسند نيست. كدام حرف؟ عرض مي‌كنم كه پول جمع‌كردن آن‌ها در خيابان پوششي بود براي سفيد‌كردن پول‌هائی که از ديگرمنابع از جمله حکومت صدام می‌گرفتند. وابستگی به عراق و حکومت صدام حسین نه امروز که در سال1367 خطاب به رجوی مطرح كردم.  من شاهد و كسان ديگري شاهد عيني دینارهای عراقی که از بانک عراقی (مصرف الرافدین)می‌آمد بودیم. یک مورد در قرارگاه منصوری این پول‌های بسته‌بندی شده و به‌اصطلاح آکبند را با بسته‌های کاغذ فتوکپی عوضی گرفته و باز کردند و گند قضیه بالا آمد. شما می‌گويید، برای پول گرفتن از مردم درخیابان‌ها کمی دروغ گفتن هم ایراد ندارد. امروزه ماجرای پول گرفتن از حكومت صدام اظهر من‌الشمس است. كافي است به چند تا از سایت‌های اینترنتی سربزنید تا فیلم‌های پول گرفتن‌های میلیون دلاری و مخفیانه مجاهدین را ببینید. انسان واقعا شرم می‌کند. این فیلم‌ها توسط خود مقامات عراقی مخفیانه و برای روز مباداد و تحت فشار قراردادن مجاهدین گرفته شده ‌بود که...

                        اینترلینک ـ 14.12.2007     اظهارات دادستان عراق، گروه پارلمانی اروپا، و اکنون نخست وزیر انگلیس

اگر این ها کافی نبود، نخست وزیر بریتانیا نیز در جلسه ای با برخی از نمایندگان پارلمان مورد سوال قرار گفت که چرا وزیر کشور یافته های دادگاه را رد کرده و سازمان مجاهدین را همچنان در لیست تروریستی نگه داشته است. نخست وزیر در پاسخ یاد آور گردیده است که سازمان مجاهدین خلق وضعیتش معلوم است.  سوال کننده، مالکوم بروس، اصرار می کند و می گوید:  "ولی آیا ما قبول داریم که برخی مواقع گروه های تروریستی می توانند راهشان را عوض کنند؟"  نخست وزیر، گوردون براون پاسخ می دهد: "بله. ولی فکر نمی کنم ما چنین مدرک و دلیلی داشته باشیم".

                       رادیو فردا ـ 14.12.2007     مذاکرات امنيتی ايران و آمريکا به تعويق افتاد

يک مقام وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه سيزدهم دسامبر اعلام کرد نشست کارشناسان ايران و آمريکا که قرار بود هفته آينده برگزار شود، به تعويق افتاده است. شان مک کورمک، سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا افزود:« ايران درخواست کرده است که اين ديدار به علت وجود تداخل دربرنامه ريزی به تعويق افتد». عبيد اباوی، معاون وزير امورخارجه عراق، در همین زمینه، گفت اين وزارتخانه تلاش خواهد کرد تا با تماس با مقام های ايرانی و آمريکایی تاريخ ديگری را برای برگزاری اين نشست تعيين کند.

                       بیات زاده  ـ 13.12.2007     تأملی بر نظرات آقای ناصر کاخساز

 شکی ندارم که آقای ناصر کاخساز همچون نگارنده ( منصور بيات زاده ) و بسياری از طرفداران حقوق بشر در ايران و جهان قبول دارند که « حقوق بشر » ، « حقوقی » است که شامل حال تمام انسانهای سراسر کره زمين، صرفنطر از مليت، جنسيت، وابستگی قومی و نژادی و مذهب آنها می شود و در رابطه با توجه باين اصل،  بهيچوجه نبايد تفاوتی بين پايمال شدن حقوق بشر در ايران و يا در سرزمين های اشغال شده فلسطين قائل شد! حال چرا و بچه دليلی ايشان بدون در نظر گرفتن اين واقعيت که هم ايرانيها، هم فلسطينی ها و هم اسرائيليها ( يهوديها) ... همگی « بشر » هستند، با وجود اين ، چنان حکم يکطرفه و بی ربطی را در رابطه با چگونگی تحقق حقوق بشر درايران صادر نموده اند، بدون اينکه در نوشته خود حد اقل  به پايمال شدن حقوق فلسطينها از سوی مأمورين دولت اشغالگر اسرائيل ...

                       اصفهانی ـ 13.12.2007      پرسش و پاسخ های لوموند در باره گزارش اخیر اطلاعات ملی آمریکا

 انتشار گزارش غير منتظره ی ۱۶ سازمان اطلاعاتی اصلی آمريکا، از جمله سيا، در مورد برنامه ی هسته يی ايران، پرسش های بسياری را مطرح کرده است. پرسش هايی که طبعاً پاسخ هاشان به زاويه ی ديد، و به ديدگاه پاسخ دهندگان بستگی دارد. در اين ميان، Sylvain Cypel ، سيلوَن سيپل، نويسنده و کارشناس فرانسوی مسائل خاورميانه، و از سردبيران روزنامه ی لوموند که در حال حاضر در نيويورک به سر می برد، در شماره ی ششم دسامبر اين روزنامه، به صورتی جمع و جور و بيشتر دارای جنبه ی خبری و نه تحليلی، تعدادی از اين پرسش ها را همراه ...

                       س مجاهدین ـ 12.12.2007   کتاب کالبدشکافی یک جریان ایدئولوژیک ـ قسمت دهم

 "مجاهدین، برای ایجاد پشتیبانی دولت های موثر خارجی، بخصوص ایالات متحده، و جذاب كردن خودش برای مردم ایران، اخیرا گرایش خود به اصول دموكراسی لیبرال را اعلام كردند. اما، درباره جدی بودن تعهد و درجه چشم پوشی از ایدئولوژی گذشته شان یا آنچه كه در صورت به قدرت رسیدن واقعا از آن چشم پوشی خواهند كرد، تردیدها همچنان باقی هستند."

                         صادقی ـ 12.12.2007       مخاطب اصلی محدثین چه کسی است

اینکه آیا در این کنفرانس افشاگری جدیدی ارئه شد یا نه ؛قطعا همه کسانی که کمترین آشنایی با نحوه خبر رسانی این فرقه تروریستی داشته باشند میتوانند پیشا پیش حدس بزنند که محدثین چه خواهد گفت وچه اطلاعات دقیقی را از منابع مقاومت در داخل کشور در رابطه با اسرار مهم وامنیتی وطبقه بندی شده اتمی ارائه خواهد کرد. به این نمونه مستند ارائه شده دقت فرمائید:

                         اـ نجات ـ 12.12.2007       هیئت نمایندگی پارلمان اروپا در ایران با انجمن نجات دیدار نمود

روز یکشنبه 9 دسامبر 2007، هیئت نمایندگی پارلمان اروپا در ایران با اعضا و همکاران انجمن نجات در دفتر این انجمن در تهران دیدار کردند. هیئت به سرپرستی خانم آنجلیکا بیر نماینده پارلمان اروپا از آلمان (رئیس هیئت پارلمانی اروپا در خصوص ایران) شامل 24 نماینده پارلمان اروپا از احزاب و کشورهای اروپایی مختلف بود. آقای آرش صامتی پور عضو سابق بخش نظامی سازمان مجاهدین خلق و یکی از مسئولین انجمن نجات به هیئت خوش آمد گفت و اهداف و فعالیت های انجمن را بازگو کرد. او توضیح داد که وی در آمریکا عضو گیری شد و به عراق فرستاده شد تا تعلیمات نظامی بعلاوه آموزش های ایدئولوژیک بگیرد و سپس به ایران برای اجرای ترور فرستاده شد.

                         پرویزی ـ 12.12.2007       دهم دسامبر سالروز تصويب اعلاميه جهاني حقوق بشر

 وضع اعلاميه جهاني حقوق بشر و ساير معاهدات حقوق بشري بين المللي اگرچه مبنايي براي وضع قوانين حقوق بشري در سطح ملي در کشورهاي مختلف بوده است اما پس از گذشت 60 سال، مساله حقوق بشر همچنان مساله اول شهروندان در تعداد زيادي از کشورها است. به نظر مي رسد فعالان حقوق بشر در اين گونه جوامع بايد فعاليت هاي حقوق بشري خود را فارغ از رويکردهاي سياسي خاص که دولت ها نسبت به آنها حساسيت ويژه يي دارند، پي بگيرند. در واقع مي توان گفت رويکرد به آموزش حقوق بشر از طريق غيررسمي، کمک به آسيب ديدگان و شهرونداني که حقوق اجتماعي و ...

                           ا موثفـی ـ 12.12.2007       خطاب به همه دانشجویان آگاه و مبارز ایرانی  ببینید و قضاوت کنید

این فرقه تروریستی با کپی برداری از سایت خبری شبکه خبری  رژیم ایران که در روز 16 آذر ماه برنامه ای را تحت عنوان یاد بود از دانشجویان به شهادت رسیده در زمان دیکتاتوری شاه پخش کرد با دادن یک گزارش پوچ و بی محتوا این چنین وانمود کرد که هوادارانش به داخل خاک ایران رفتند و بر سرمزار این سه شهید که درآذرسال 1332 به نامهای قندچي بزرگ نيا و شريعتِ رضوي به شهادت رسیده اند

                      عـباسـلو ـ 12.10.2007       رسواشدن دوباره خائنين 

اين خود ملت ايران هستند كه براي تعيين نوع حكومت حاكم بر كشورشان تصميم خواهند گرفت و خودشان هستند كه براي رسيدن به حقوق خويش تلاش خواهند كرد و در اين پروسه، براي جنگ طلبان و خائنيني چون رجوي و فرقه او، هيچ ارزش و اعتباري قائل نبوده و نخواهند بود و از اين فرقه همواره به عنوان يك فرقه وطن فروش و خائن و دشمن صلح و آزادي ياد خواهند كرد

                         ع امینی ـ 11.12.2007        کودک یاغی ادبیات اتریش

 ۶ دسامبر مصادف است با ۶۵مین سالگرد تولد پتر هاندکه، نویسنده و نمایشنامه‌نویس اتریشی. او که آفرینش ادبی خود را از نخستی جوانی آغاز کرده، همچنان یکی از ستونهای استوار ادبیات حوزه آلمانی‌زبان به شمار می‌رود.هاندکه نویسنده و نمایشنامه نویس اتریشی همیشه چهره‌ای یگانه و تکرو بوده است. آثار او هیچوقت طرفدار زیادی نداشته اما کم نیستند منتقدانی که او را از بهترین خالقان ادبیات آلمانی زبان می دانند.

                      ایران قلم ـ 11.12.2007      بمناسبت روز حقوق بشر

سازمان ملل متحد نیز متن کامل سخنان کوروش را به عنوان یک سند تاریخی در سال 1971 میلادی به تمام زبان های رسمی این سازمان منتشر کرد.این مطالب از آن جهت یادآوری شد که نگرانی عدم رعایت حقوق بشر، ریشه در تاریخ دارد و صرفاً به مقطع کنونی اختصاص ندارد. سایت ایران قلم یادآوری می کند که مرور نوشته هایی از کوروش، به معنی تایید ارزش گذاری ویژه برای ایرانیان نسبت به سایر ملل و تقویت روحیه شووینیستی نیست . ما اعتقاد داریم که بدون تردید در سایر نقاط جهان نیز فیسوفان و مصلحان بزرگی وجود داشته اند که همه بر کرامت انسان و رعایت حقوق بشر انگشت تاکید گذاشته اند. اما یادآوری و تایید سخنان گذشتگان تاریخ ایران مبنی بر رعایت حقوق بشر، وظیفه ما را به عنوان یک ایرانی دو چندان می کند تا عزم همه ایرانیان برای گسترش فرهنگ صلح، مدارا و پرهیز از خشونت، چه در میان حکومتگران و چه در میان اپوزیسیون خشونت طلب و معتقد به مبارزه مسلحانه، دو چندان شود. ما نیز در راستای اهداف بیان شده خود در اعلام تاًسیس، در راستای جایگزینی  فرهنگ " قلم و محبت " بجای فرهنگ  " سلاح و خشونت " تلاش خود را مضاعف خواهیم کرد

                         م  جابانـی  ـ 11.12.2007      راه حل چهارم  

آقایان معتقد به فرهنگ شیعه،  به خوبی می دانند که امام رضا در شرایط ویژه ای بخاطر منافع مردم ولیعهدی  مامون را پذیرفت. امام حسن مجتبی  با یزید وارد مذاکره شد تا از حداقل امکانات موجود برای پیش بردن هدفش استفاده نماید.ماندلا ، گاندی و عرفات  نیز بارها علیرغم اشراف به ضد مردمی بودن حکومتهای وقت، با آنان  وارد مذاکره گردیدند و هرگز آن را مماشات، سازش و سربرآستین دشمن سائیدن و میانه بازی ،  ننامیدند.

                           سایت گویا ـ 11.12.2007      از پيام خفت بار مسعود رجوی تا نغمه های اميد ژاله اصفهانی

سياست، انسان را به کجاها که نمی کشاند؛ برخی را به اوج، برخی را به حضيض؛ و برخی نيز در همان جايی که هستند می مانند. برای انسان بايد آرزوی اوج کرد، ولی گاه فروافتادن به لجن‌زار، چنان دردناک است که همان درجا زدن و درجا ماندن حکم آرزوی بزرگ را پيدا می کند. آن چه از کمدی تکرار تاريخ نقل می کنند عين حقيقت است و همان چيزی است که اين روزها به چشم می بينيم. حقيقتی دردناک و در عين حال خنده دار. باز در آن سوی مرزها، کسی می خواهد امام شود، رهبر شود، پيشوا شود؛ آن هم نه به کمک مردم کشور خودش، بل که به کمک نيروی خارجی: اول صدام، بعد آمريکا.

                           ا ـ موثفـی ـ 11.12.2007       جوجه ها را آخر پاییز می شمارند

مبارزات دانشجوئی در ایران از زمان دکتر محمد مصدق شکل گرفت و در کودتای 1332 در تهران و در دانشگاه ها به اوج خودش رسید و نیروهای دانشجو و مبارز در یک رویارویی همه جانبه با دیکتاتوری شاه تعدادی از بهترین های خود را هدیه مردم ایران کردند تا بهای مبارزه و ایستادگی را در برابر رژیم شاه بپردازند و از آن زمان تا به امروز این یاد بود در ایران و در سراسر دانشگاه ...

                      خ ـ ا یرنا  ـ 10.12.2007      نظرات خانم آنگلا بر رئیس گروه پارلمان اروپا در مورد مسائل هسته ایران و تروریسم 

وي در ارتباط با موضوع هسته‌اي ايران نيز گفت : گزارش برآورد اطلاعاتي اخير آمريكا واقعيت غيرنظامي بودن فعاليت‌هاي هسته‌اي ايران را آشكار كرد و پارلمان اروپا استفاده صلح آميز ايران از انرژي هسته‌اي را مشروع و قانوني مي‌داند و اميدوار است بن بست موجود با گفت وگو و از راه مسالمت آميز حل و فصل شود. وي در ادامه با اشاره به موضوع مجاهدین خلق نيز گفت : گروه موسوم به ام كي او(‪ (MKOدر پارلمان اروپا،اتحاديه اروپا و در نزد سازمانهاي امنيتي آمريكا و انگليس همچنان يك گروه غيرقانوني است و سياست پارلمان اروپا اجتناب از ارتباط با اين گروه و نفي آن است. وي همچنين گفت : بين اعضاي اتحاديه اروپا اين احساس جمعي وجود دارد كه اروپا از رويكرد نظامي گري آمريكا تبعيت نخواهد كرد. وي در پايان خواستار ارتباط بيشتر نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با نمايندگان پارلمان اروپايي در جهت گسترش زمينه‌هاي توسعه همكاريهاي مشترك شد.

                      ا ـ  ســبـز  ـ 10.12.2007      ماهنامه آلمانی زبان ایران سبز ـ شماره 1 

ماهنامه ایران سبز در اولین شماره خود سرتیر خبرها و نظرات رسانه ها، شخصیتها و صاحب نظران در ارتباط با سازمان مجاهدین خلق ایران در ماه گذشته را انتخاب کرده است: -- حمله شدید نایت رئیس اتحادیه جوانان حزب لیبرال سوئد به سازمان مجاهدین خلق ایران --'آمریکا مانع اصلی اخراج مجاهدین خلق از عراق'-- عشاير بعقوبه خواستار رفع مصونيت سياسي مجاهدین شدند -- هنگامی که یک عضو دولت امریکا برای خوشایند یک فرقه، همسرش را دور می زند -- قسمتی از نامه آقای ترمادو به علیجناب پاپ بندیک 16 -- قسمتی از نامه سر گشاده انجمن ایران سبز به ...

                      انجمن صلح ـ 10.12.2007    ملاقات نماینده انجمن صلح باآقای اختر چوهدری در پارلمان نروژ 

روز پنجشنبه 29.11.2007  نماینده انجمن صلح آقای قاسم قزی به دعوت آقای اختر چوهدری عضو پارلمان و یکی از سیاستمداران بر جسته حزب سوسیالیستهای چپ در محل پارلمان نروژدرشهر اسلو با یکدیگر ملاقات وبه گفتگو نشستند .در این ملاقات دوستانه دو طرف روی موضوعات مختلف از جمله اوضاع بحرانی منطقه و تاثیرات مجامع بین المللی و حقوق بشری در این ارتباط به بحث گفتگو نشستند .آقای اختر چوهدری ضمن توضیحات مبسوطی از اوضاع و شرایط کنونی و مواضع حزب سوسیالیستهای چپ(SV )در این شرایط از ...

                    فانی یزدی ـ 09.12.2007     نگاهی بر انتشار سند برآورد اطلاعات ملی، درسی برای اپوزیسیون ایران  

گرچه در سند نامبرده تصریح گردیده است که جمهوری اسلامی ایران برنامه تسلیحاتی اتمی خود را از پاییز ۲۰۰۳ متوقف نموده است،‌اما بخشی از اپوزیسیون جمهوری اسلامی متاسفانه بدون کمترین اطلاعی از برنامه‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران به دنبال تحریکات و شعارهای نادرست برخی از گرایشات جنگ طلب امریکایی افتاده و گاه سینه چاک‌تر از آنها بدون کمترین اطلاعی مدعی بود که جمهوری اسلامی مشغول ساختن بمب اتمی است.

                       ا ـ نجات  ـ 09.12.2007      مغزشویی ، جنایت علیه بشریت

دولت ها درجهان امروز فاقد قوانین لازم در برخورد با جرم مغزشویی هستند و این احساس خطر است كه دولت ها را تهدید می كند و بشر نیازمند این است تا سریعا قوانین لازم را در پارلمانهای كشور ها به تصویب برساند. وی به تشریح مثال هایی از مغزشویی پرداخت و نشان داد که چگونه این عمل ناقض حقوق بشر است و چرا باید به عنوان جنایت علیه بشریت تلقی شود ذکر فرایندهای علمی وجوه روانی مغزشویی از خصوصیات بارز سخنرانی ایشان در تشریح چگونگی اعمال کنترل یک نفر براذهان دیگران است . طوری که فرد وادار می شود تا اعمالی را بر خلاف میل خود انجام دهد.

                       س مجاهدین ـ 09.12.2007   کتاب کالبدشکافی یک جریان ایدئولوژیک ـ قسمت هشتم و نهم

از منظر غرب نسبت به واژه "ارتش"، ارتش آزادیبخش ملی مجاهدین هرگز به عنوان یك ارتش عمل نكرده است. بعد از چند شكست جانانه در حملات متعارف، سربازانش به شیوه های حقیقی و آزموده شده تروریسم سیاسی چریكی روی آوردند. فنونی هستند كه برای مجاهدین خلق ایران مزیت ها و معایبی دارند. از یك سو، سازمان می تواند با صدای بلند ادعا كند كه ظرفیت نظامی داشته است. بعدها، سعی كرد نزد ایرانیان- كه هیچكدام از ظواهر آنان را تحویل نمی گرفتند- برای ارتش خودش مشروعیت ایجاد كند. سرانجام، تلاش كرد خودش را به عنوان تنها جایگزین ممكن برای قدرت حاكمه معرفی نماید. اكثر اعمالی كه در داخل مرزهای ملی انجام می شدند با یك اطلاعیه رسمی و قبول مسئولیت همراه بودند. این ها دقیقا هم راستا با كارهایی بودند كه توسط حماس یا جهاد اسلامی انجام می شد. یا بقول TerrorWatch : "یكی از اهداف تروریسم تبلیغ جنبش و اهدافش می باشد. این بخشی از ایده ماركسیستی فرسایش نظم اجتماعی و تبلیغات مسلحانه است."

                        اینترلینک ـ 08.12.2007      بریف اینترلینک

زمانبندی مسعود رجوی برای نابودی نهایی سازمان مجاهدین خلق  سال 2008 یا سال 2009؟

 

مسعود رجوی رهبر فرقه مجاهدین خلق، درست پس از اشغال عراق در ماه مارس 2003 میلادی فرار کرده و مخفی گردید. پس از سه سال که هیچ خبری از وی نبود، در سال 2006 اطلاعیه ای به نام وی منتشر گردید که در آن زمانبندی جدیدی از قول مسعود رجوی اعلام شده بود. این بار وی زمان لازم برای "سرنگونی رژیم" را "دو سال" اعلام کرده بود. از آنجایی که رجوی بارها و بارها چنین زمانبندی ها یی را داده و در سی سال گذشته ادعا های مشابه زیادی کرده است، در آن زمان توجه چندانی به محتوای پشت پرده این زمانبدی رجوی نشد. .

                    ایران آینده ـ 08.12.2007     شرکت انجمن ایران پیوند در متینگ پاریس و حومه

این میتینگ به ابتکار ” جنبش صلح ” فرانسه برنامه ریزی شده بود از طرف دهها سازمان و انجمن ضد جنگ فرانسوی حمایت شده بود. در این میتینگ نمایندگان هشتت سازمان و انجمن شرکت کننده به سخنرانی پرداختند.در ابتدا آقای هروه برامی رئيس شورای عمومی شهر سن- سنت دنی جلسه را افتتاح  نمود. وی ضمن ابراز مسرت از برگزاری چنين ميتينگی در شهر تحت مسئوليتشان؛ تاريخچه ای ازاقدامات سن – سنت دنی در رابطه با جنبش صلح و خلع سلاح اتمی را برای  شرکت کنندگان توضیح دادند. سخنران بعدی دمينيك لالان، رئيس بخش تحقيقات فيزيك هسته ای “مركز ملّی تحقيقات علمی فرانسه” و رئيس انجمن “خلع سلاح هسته ای - آزمايشها را متوّقف كنيد، بودند. آقای لالان با توضيحات علمی و مستند به طور خاص دربارۀ بمبهای جديد هسته ای بخصوص بمبهای كوچك اتمِی ساخت فرانسه و خطرات ناشی از بكارگيری آنها اخطار داد. هیئتی از طرف انجمن ایران پیوند متشکل از آقایان بهزاد علیشاهی ؛ عباس صادقی و کریم حقی در این متینگ شرکت داشتند. هیئت شرکت کننده از طرف انجمن ایران پیوند به طور فعال با سایر سازمانها و انجمن های شرکت کننده در متینگ برخورد داشته و توجه آنها را به جدی بودن خطر تهاجم نظامی امریکا به ایران جلب کردند

                         احــمد باران 08.12.2007     ده پرسش و ده پاسخ در باره مجاهدین ـ 5

سئوال پنج: مجاهدین می‌گویند که مشروعیت خودشان را از مبارزه با حکومت کسب می‌کنند. آنها استدلال می کنند که ملاک مشروعیت، مبارزه با حکومت است و هر کس که مبارزۀ بیشتری می‌کند مشروعیت بیشتری دارد. آیا شما با این موافقید، و اگر نه، چرا؟ اول اجازه بدین در بارۀ خود واژۀ مشروعیت صحبت کنیم. از نظر من مشروعیت در دو نوع کلی آن قابل بحث است. یکی مشروعیت تاریخی و دیگری مشروعیت سیاسی. مشروعیت تاریخی ریشه در نظریات، عقاید و دیدگاههای ایدئولوژیک دارد ...

                     م ـ سبحانی ـ 08.12.2007     نامه سرگشاده محمد حسین سبحانی به لرد کوربت   

بنابراین براساس گفته های خودتان، من هم مایل هستم که اعتقاد داشته باشم که شما سمپات واقعی مجاهدین یا شورای ملی مقاومت نیستید، بلکه یک بریتانیایی  میهن پرست هستید و به همین دلیل می خواهید از سازمان مجاهدین خلق به عنوان یک ابزار نظامی برای پیشبرد منافع شخصی یا ملی خود  در ایران استفاده کنید. اما من اجازه می خواهم که به عنوان یک کارشناس اعلام کنم که شما در اشتباه هستید. از این رو  ترجیح میدهم تجربیات خود را در سه دهه همکاری و فعالیت و پژوهش در امور ایران ، عراق و سازمان مجاهدین خلق یادآوری کنم. در ابتدا باید این پرسش را مطرح کنم  که اگر شما در امر " پیشبرد منافع شخصی یا  کشور خودتان" جدی هستید، پس چرا برای پیشبرد آن روی اسب مرده ای، بنام سازمان مجاهدین خلق شرط بندی می کنید؟ آیا شما واقعا تصور می کند که سازمان مجاهدین خلق دارای پایگاه سیاسی و اجتماعی در ایران است؟ آیا شما فکر می کنید که نیروهای اپوزیسیون رژیم جمهوری اسلامی، اعم از سلطنت طلبان یا جمهوری خواهان یا نیروهای ملی و سکولار ، در مورد سازمان مجاهدین چه فکر می کنند؟ همه موضع گیری های رسمی و سیاسی حاکیست که آنها مجاهدین خلق را زائده دیکتاتوری صدام حسین، خشونت و تروریسم می دانند.

                     بی بی سی ـ 08.12.2007     یکی از بقایای حزب صدام حسین چندین نفر را در عراق کشت  

در اثر انفجار انتحاری توسط یک زن در استان دیاله عراق چندین نفر، از جمله تعدادی از شبه نظامیان مخالف القاعده کشته شده اند. به گزارش پلیس عراق، روز جمعه 7 دسامبر (16 آذر) زنی که کمربندی حاوی مواد منفجره به خود بسته بود در یک عملیات انتحاری در شهرک مقدادیه، استان دیاله واقع در شمال بغداد، دست کم شانزده نفر را کشت و بیش از بیست نفر دیگر را زخمی کرد. برخی از گزارش ها حاکی از آن است که عامل این انفجار انتحاری از اعضای حزب منحله بعث عراق بود که در رژیم سابق آن کشور قدرت را در دست داشت

                         ع صادقی ـ 07.12.2007      تاثیرات بلافصل گزارش شورای ملی اطلاعات آمریکا  

گزارش اخیرچنانچه به تغییر رویکرد جامعه بین المللی برای توقف تولید صنعتی اورانیوم غنی شده با استفاده از اهرم شورای امنیت  منجر نشود  قطعا به تجدید نظر در همراهی بسیاری از کشورهای اروپایی  دخیل در مسئله هسته ای ایران با سیاستهای تهاجمی امریکا واسرائیل علیه ایران منجر  خواهد شد و مهمتر اینکه گزرارش فوق را میتوان بمثابه تیر خلاصی به افکار جنگ طلبان  بازهای پنتاگون به سرپرستی آقای دیک چنی تصور کردکه مدینه فاضله خود را همچون بقایای در گل مانده فرقه تروریستی رجوی بر روی ویرانه های باقی مانده از حمله گسترده نظامی به ایران بنا کرده بودند.

                         انجمن صلح ـ 07.12.2007   دیدار نماینده انجمن صلح با آقای کارل مارتن ایورسن رئیس کانون نویسندگان نروژ

روز سشنبه 28.11.2007نماینده انجمن صلح اقای قاسم قزی با اقای" کارل مارتن ایورسن" رئیس کانون نویسندگان" و یکی از نویسندگان بر جسته نروژ در محل دفتر مرکزی انجمن قلم در شهر اسلو ملاقات و به گفتگو در مورد وضعیت بحرانی منطقه و احتمال شعله ورشدن جنگی گسترده وآثار وعواقبی که این جنگ میتواند دربر داشته باشد به بحث و تبادل نظر پرداختند

                     م ـ عـباسـلو ـ 07.10.2007    فرقه تروریستی مجاهدین خلق مورد نفرت ملت ایران ، بویژه دانشجویان 

امروزه دانشجويان جزوآگاهترين و پوياترين اقشار هر جامعه اي به شمار مي آيند. در هر جامعه اي دانشجويان نقش در خور توجهي در تحولات فرهنگي،اجتماعي و سياسي آن جامعه ايفا ميكنند. در كشور ما ايران نيز دانشجويان آگاه و مبارز كشورمان همواره در بطن تحولات سياسي ،اجتماعي و فرهنگي ميهنمان قرار داشته اند.

                         سلطانپور  ـ 07.12.2007     قتل مهاجر لهستانی نقطه عطفی در بحران ساختاری پلیس فدرال کانادا

انتشار ویدئوبعد از چند هفته یک شوک جدی به سراسرکانادا وارد کرد. د رهمان روزهای اول بیش از 15 میلیون تفر وید ئوی مرگ را تماشا کردند. در خارج از کانادا هم در دنیا رسانه ها ازروزنامه "مالزیان سان تا" هرالد نیوزیلند " از عملکرد پلیس کانادا انتقاد کردند . دولت لهستان هم رسما سفیر کانادا را احضار کرد و خواستار پاسخگوئی رسمی کانادا شد. تا قبل از پخش این فیلم مسولان آر.سی. ام .پی ونکور در مصاحبه ها اطلاعات غیر واقعی به مردم دا ه بودند . آنها گفتند که زیگانسگی به خشونت متوسل شده بود و شوک الکتریکی تنها راه خنثی کردن وی و دستگیر ی وی بود .

                         م  جابانـی  ـ 06.12.2007     نامه سرگشاده به آقای  سوکراتس، نخست وزیر  پرتغال

مجاهدین  در زمان شاه  مستشاران  آمریکائی را هدف عملیات  تروریستی خویش قرار می دادند و در حال حاضر در مقابل  رژیم تهران خود را طرفدار حقوق بشر و حامی  منافع آمریکا می نامند. طبق گزارش دیده بان حقوق بشر که ضمیمه این نامه می باشد  سازمان مجاهدین  ناقض حقوق بشر است و هم اکنون نیز سرکوب و فشارهای روحی و جسمی  ساکنین کمپ اشرف  به شدت  ادامه دارد. شستشوی مغزی، سانسور و  خشونت پروری در داخل این فرقه جزء روشهای معمول آنان می باشد.در حال حاضر بیش از 2000 نفر در این محل که از تمام دنیا  ایزوله شده اند با ...

                     رفیع زاده  ـ 06.12.2007     فردریک بایر ، صلح طلب دانمارکی  

فردریک بایر(21آوریل1873-22 ژانویه 1922)؛ معلم، نویسنده و سیاستمداری صلح طلب دانمارکی که بهمراه آرنولدسون در سال 1908  جایزۀ صلح نوبل را به خود اختصاص داد. در. سال 1865با درجۀ ستوانی به ارتش پیوست و در جنگ برعلیه پروس و اتریش شرکت کرد،و با شایستگی هایی که از خود نشان داد ، به درجۀ ستوان یک ارتقاء یافت.با این حال  وی بعد از پایان  جنگ از منصب نظامی خود استعفا داده و به کوپنهاگ رفت. وی در اتوبیوگرافی خود، دلیل استعفای اش از ارتش اینگونه شرح می دهد  که وی به  جنبه های فلسفی زندگی علاقۀ بیشتری داشته و تمایلی به جنگیدن نداشت. در کوپنهاگ، بایر  به آموختن زبانهای نروژی،فرانسوی و سوئدی پرداخت  و پس از آنکه بر هرسه زبان تسلط کامل یافت به تدریس و ترجمه  مشغول شد.  در سال 1872 وارد عرصه سیاست شد و ...

                       س مجاهدین ـ 06.12.2007   کتاب کالبدشکافی یک جریان ایدئولوژیک ـ قسمت هفتم

بعد از حملات 11 سپتامبر 2001 به نیویورك و پنتاگون، ایالات متحده فهرست خودش از سازمان های تروریستی را تایید نمود. معیارهای قانونی برای قرار دادن گروه ها بر عوامل زیر مبتنی بودند:  فعالیت های گروه بایستی تهدیدی برای امنیت امریكائیان در خارج از كشور یا منافع ملی كشور ایجاد كنند. مورد اخیر به عنوان دفاع ملی، روابط خارجی یا منافع اقتصادی ایالات متحده تعریف شد. "فهرست شامل 28 گروه است كه طبق بخش 219 از قانون ملیت و مهاجرت - اصلاح شده توسط قانون 1996 درباره جنگ علیه تروریسم و مجازات مرگ- در تاریخ 5 اكتبر 2001 توسط وزیر خارجه به عنوان سازمان های تروریستی خارجی طبقه بندی شده اند. گروه هایی كه به عنوان سازمان های تروریستی خارجی برچسب خورده اند عبارتند از:

                     بی بی سی ـ 05.12.2007     تحلیل روزنامه های آمریکا از گزارش سازمان های اطلاعاتی این کشور  درباره ایران 

روزنامه های آمریکایی روز سه شنبه به تفصیل گزارش تازه سازمان های اطلاعاتی آمریکا که می گوید ایران "برنامه اتمی نظامی" خود را در سال 2003 متوقف کرده را منعکس کرده و به تحلیل آن پرداختند. روزنامه های عمده این کشور جملگی اتفاق نظر دارند که این گزارش تحت عنوان "برآورد اطلاعات ملی" یا "ان آی ای" (National Intelligence Estimate) دارای پیامدهای عمیقی برای بحث در مورد سیاست مربوط به ایران خواهد بود و برخی از آنها نتیجه گیری کرده اند که این گزارش در واقع منطق دولت بوش برای دنبال کردن خط مشی تند علیه ایران را تضعیف خواهد کرد. نیویورک تایمز در تحلیلی به قلم استیون لی مایرز می نویسد: "به ندرت پیش آمده و شاید هم هرگز پیش نیامده باشد که یک گزارش اطلاعاتی به طور کامل، تا این حد ناگهانی و غافلگیرانه، بحث در واشنگتن در مورد سیاست خارجی را عوض کند."

                    شاهسوندی ـ 21.11.2007     مصاحبه سعید شاهسوندی با رادیو صدای ایران ـ قسمت 139

 رفتن رجوی به عراق تكرار اشتباه چند سال پيش او، یعنی پرواز تاریخ‌ساز اول(خروج و یا فرار از ایران) و دست به دامان كشورهاي خارجي شدن، بود. اشتباهی اما بسیار بزرگ‌تر و مهلک‌تر. فرورفتن، آن‌هم با سر به عمق چاه ویل حکومت استبدادی صدام، بسا هولناک‌تر و بدنام‌تر بود. حکومتی که با مردم ایران در جنگ بود. موشک‌ها و بمب‌هایش خانه‌های مردم بی‌گناه و بی‌پناه را هدف قرار می‌داد و دشمنی شووینستی شخص صدام با ایران و ایرانی شهره‌ي آفاق بود.ازاین‌رو برای او نوشتم:
"چنین به‌نظرمی‌رسد که وظیفه‌ي ما، همه‌گی ما، این‌است که مدام برای تو هورا بکشیم و کف بزنیم. و متقابلا وظیفه‌ي تو هم انجام اقدامات شِگفت، شگرف، تحسین برانگیز و به‌طور خلاصه و فشرده و خودمانی"تاریخ‌سازی" بوده‌است.شاید به این خاطر که ما بیکار نباشیم!!واقعاً شوخی نمی‌کنم. و این نمونه‌ای از همان ماجرای کمدی- تراژیکی است که پیش از این نام بردم.هر کار تو "تاریخ‌سازانه" است. به چپ می‌روی تاریخ ساخته می‌شود. پشیمان می‌شوی به راست می‌روی بازهم تاریخ‌سازانه است.

                          :اینترلینک ـ 05.12.2007      مسعود رجوی خطاب به اعضای فرقه مجاهدین

در مقطع قطع امید از "جنگ" جای مجاهدین واقعی "کف خیابانهای کشورهای اروپایی "خواهد بود

 

در تحلیل های درونی سازمان مجاهدین،وصل سرنوشت فرقه به احتمال وقوع جنگ اینچنین بیان شده بود که اگر دولت کنونی امریکا تا ژانویه 2009 حمله به ایران را آغاز نکند، با برکناری جورج دبلیو بوش، هر کس دیگری که به جای او بیاید نه خواهد خواست و نه خواهد توانست که در فرصتی کوتاه جنگی با ایران را برنامه ریزی کند و لذا در چنین تحلیلی تاریخ مصرف بقایای فرقه رجوی به پایان رسیده و نابودی کامل آن مفروض است. سران فرقه رجوی البته فکر نمی کردند همین زمان یک ساله ای را که برای خودشان قائل شده اند را هم از دست بدهند.

                      ا ـ  ســبـز  ـ 05.12.2007       دیدار نمایندگان انجمن سبز با آقای هربرت لوفلر 

هفته گذشته 29.11.2007 آقایان ادوارد ترمادو و علی قشقاوی از طرف انجمن ایران سبز با آقای هربرت لوفلرHerbert Löffler   سرپرست "بخش خانواده" در دفتر  صلیب سرخ  در شهر بن Bonn آلمان در رابطه با آخرین وضعیت افراد ناراضی تشکیلات مجاهدین خلق که در وضعیت نامناسب در کمپ تیف در عراق بسر میبرند، دیدار و گفتگو کردند.

                      ب ایرانی ـ 04.12.2007        نقش رجوی در انقلاب ایدئولوژیک  

صرفنظر از تاثیرات ویران کننده ناشی از انقلاب ایدئولوژیک در مناسبات درون تشکیلاتی مجاهدین، وضعیت بیرونی آنها نیز متاثر از شرایط درونی کم و بیش بر بحران های فزاینده و لاینحل تاکید دارد. بیشترین بحران موجود در حال حاضر معطوف به فقدان مشروعیت مجاهدین در میان سایر جریان های اپوزیسیون از یک سو و چالش های جهانی است که از سوی نهادهای بین المللی و کشورهای غرب و اروپایی با ان درگیر هستند. این بحران ها تماما به موازات نهادینه شدن انقلاب ایدئولوژیک درونی مجاهدین به معضلات و چالش های پیش از ان علاوه شده است. مجاهدین در حال حاضر در معرض حداقل چند اتهام عمده هستند که از سوی نهادهای مشروع کماکان در حال پیگیری و چالش است.

                      انجمن آریا ـ 04.12.2007       شکست ! یا پیروزی

اما سئوال اینجاست که مجاهدین چرا از صلح و فعالیت های صلح طلبانه ایرانیان مستقل خارج از کشور و بالاخص فعالیت های انجمن آریا در فرانسه، وحشت داشته و تلاش میکنند که هر فعالیت اینچنینی را کم اهمیت جلوه دهند!؟ پاسخ این  سئوال در پیام 7 آبان 1386 رجوی بخوبی بیان شده است.چرا که این ابتکار ملی و میهنی از طرف هر جنبش فرهنگی یا گروهی از اوپوزیسیون غیر مجاهدین باشد چهره پنهان جنگ طلب آنها بارز شده و بیش از  پیش وابستگی آنها را به گروه های جنگ طلب آمریکایی نشان میدهد!چیزی که اکثریت مطلق مردم ایران از آن نفرت دارند و ...

                           ش ـحائری ـ 04.12.2007      مصاحبه سایت ایران قلم با آقای هادی شمس حائری ـ قسمت هشتم 

گذشته، چراغ راه آینده                                    

سایت ایران قلم: مواضع سیاسی شما در جریان حزب ملل اسلامی به کجا کشید؟ آیا شما در زندان به سازمان مجاهدین خلق پیوستید یا بعد از آزادی از زندان. اگر ممکن است در این مورد هم توضیح دهید تا به  سوالی که در مورد زندان قصر دارم، برسیم.

 

 حائری: مواضع سیاسی من و سایر دوستان حزب ملل تا مدتهای زیادی همان بینش و تفکراسلام سیاسی با اعتقاد به مشی مسلحانه باقی ماند الا اینکه افرادی در زندان و نیز کسانی در بیرون زندان  تغییر ایدئولوژی دادند و بعضا به مارکسیسم گرویدند. درسالهائی که ما در زندان بودیم هنوز خبر و نامی از سازمان مجاهدین در بین نبود تا کسی در زندان به مجاهدین بپیوندد. سازمان مجاهدین در سال 1350 علنی شد و تا قبل از ان کسی از وجود چنین سازمانی اطلاع نداشت  از سال 1350 به بعد که سازمان لو میرود و دستگیری ها شروع می شود بمرور وارد زندان می شوند. اعضا در داخل زندان  با مجاهدین روابط حسنه ای داشتند اما هیچکدام از آنها به مجاهدین نپیوستند و حتی بعد از مدتی که ماهیت مجاهدین برایشان روشن می شود از آنها فاصله می گیرند. اما بعضی از دوستانی  که  قبل از سال 1350 از زندان ازاد شده بودند در سال های بین 1351 تا 52 با مجاهدین ارتباط بر قرار ساختند و به آنها پیوستند مانند سپاسی آشتیانی وعباسی. من در سال 1354  در بحبوحه تغییر مواضع ایدئولوژی که  وضعیت درونی سازمان خیلی بهم ریخته بود همراه با همسر و یکی از دوستان حزب مللی ...

                     م اصفهانی ـ 04.12.2007     جان بولتون کيست و چه خوابی برای ايران ديده است؟

سخنان ريچارد پرل، نظريه پرداز سرشناس نئو کان ها و کارشناس آمريکن انتر پرايز، و از آتش افروزان اصلی جنگ عراق، در همين چند روز پيش : ـ من گفته ام که اگر هيچ راه ديگری برای جلوگيری از دستيابی ايران به تسليحات اتمی وجود نداشته باشد، آن وقت بايد حمله ی هدفمند را در نظر گرفت. اگر مجبور به اين کار شويم من معتقدم که ما می توانيم بخش بزرگی از تأسيسات اتمی ايران را که می شناسيم نابود کنيم و برنامه های اتمی اين کشور را برای سالها به تعويق بياندازيم. ما قابليّت عظيمی برای حمله به اهداف ثابت با دقّت بالا داريم. من اطمينان زيادی ...

                       رادیو فردا ـ 04.12.2007      ایران ساخت بمب اتمی را در سال ۲۰۰۳ متوقف کرد

يک مقام ارشد اطلاعاتی آمريکا، روز دوشنبه، سوم دسامبر، اعلام کرد که ايران برنامه توسعه سلاح هسته ايش را در پاييز سال ۲۰۰۳ متوقف کرده ولی به غنی سازی ادامه داده است. بخشی از گزارش «برآورد اطلاعات ملی» (NIE) درباره ايران، که بر اساس رشته گزارش های ۱۶ سازمان اطلاعاتی آمريکا تدوين شده، و روز دوشنبه منتشر شده، نشان می دهد که  تهران کمتر از گذشته...

                       ایران پیوند ـ 03.12.2007      پرونده انجمن اعضای خانواده ایرانی ( انجمن دست ساز مجاهدین) در کشورهلند بسته شد

 یکی از شیوه های کلاه برداری که بیش از دو دهه است در کشورهای غربی مورد استفاده مجاهدین قرار می گیرد راه اندازی انجمن های پوششی جهت جمع آوری اعانات مردمی است. این انجمن ها در ظاهر برای اهداف انسان دوستانه و امورات خیریه فعالیت می کنند. محور اصلی تبلیغات این قبیل انجمن ها کودکان و زنان می باشند. تم هایی که براحتی حس همدردی انسان غربی را برمی انگیزد. کودکان بی سرپرست؛ یتیم و جنگ زده؛ زنان و دختران بیخانمان و فراری و … اما تمامی اینها دروغ و شارلاتان بازی است.

                   ر ـ روشن ـ 03.12.2007      آلبر کامو؛ ادبیات فلسفی درجستجوی هدف

  آلبر کامو ، نویسنده و فیلسوف فرانسوی، درسال 1913 درالجزایر بدنیا آمد ودرسال 1960 درفرانسه دریک سانحه اتوموبیل درگذشت. وی برنده جایزه نوبل ادبیات درسال 1957 نیزبود. چون پدر او درجنگ جهانی اول کشته شد، او دوران نوجوانی رانزد عموی قصابش گذراند که او رابا ادبیات آشنا نمود. وی درجوانی بعداز اینکه به بیماری سل دچارشد، از ورزش،یعنی سرگرمی مورد علاقه اش دست کشید. کامو ازخانواده ای کارگری برخاسته بود و حدود سه سال عضو حزب کمونیست فرانسه شد ولی بدلیل انتقاد از استالینیسم و سوسیالیسم اتوریته، مورد خشم چپ هایی مانند سارتر، در آنزمان قرارگرفت. کامو در طول عمر نسبتا کوتاه خود نه تنها به مبارزه علیه توتالیتاریسم، فاشیسم و استالینیسم بلکه به انتقاد از نظرات هگل، مارکس و فیلسوفان اگزیستنسیالیست پرداخت. تفسیر قدرگرایانه اواز تاریخ، یکی از دلایل اختلاف اش با سارتر گردید. قهرمانان آثار کامو گرچه فاقد صفات قهرمانی هستند، ولی آماده اند تا همچون مسیح در راه حقیقت مورد نظر خود، کشته شوند.

                   رادیو فردا ـ 02.12.2007      " نقد سلاح" ، زن هلندی از توهم جنگ چریکی کلمبیا می نویسد

تانيا نيمير، زن ۲۹ ساله هلندی،  که  از سال  ۲۰۰۳،  به چريک های کلمبيايی «فارک»، در جنگل های اين کشور ملحق شده، از توهم  و خستگی روزافزونش نوشته است.تانيا تنها فردی خارج از آمريکای لاتين است که به «فارک» پيوسته است. وی در خاطراتش می نويسد: « من از مردم خسته شده ام، من از زندگی گروهی خسته شده ام. از اين که هيچ چيز به من تعلق ندارد، خسته شده ام.»  تانیا نیمیر: «زندگی در اينجا خسته کننده است. نه می شود سيگار کشيد نه تلفن زد و نه بدون اجازه رهبران مرد فارک  رابطه عاشقانه داشت.» ظاهرا تانيا تيمير مانند بسياری از سربازان اين گروه مسلح که به گفته ای ۱۵ هزار عضو دارد اجازه ندارد، از «فارک» خارج شود. بسياری که تانيا نيمير را می شناسند، می گويند که آنها نمی توانند بفهمند که دختر هلندی که به يک خانواده بورژوای هلندی تعلق داشته و فعال صلح بوده به چريک های «فارک» پيوسته که منبع اصلی درآمدشان از کوکاکئين تامين می شود.

                      ا ـ  ســبـز  ـ 02.12.2007       نامه انجمن ایران سبز به سردبیر روزنامه سونساکاداگ بلادت

این سازمان دارای مبانی فکری بسیار بسته است و در آن ظرفیت و توان برای شنیدن صدای مخالف نیست. این سازمان برخلاف آنچه که ژست های بزرگ سیاسی میگیرد، ظرفیت آن در برابر نقد از عمل کرد آن بسیار محدود و کوچک است. این تنها روزنامه "سونسكا داگ بلادت سوئد" نیست که مورد تهاجم فرقه سازمان مجاهدین قرا میگیرد بلکه به تجربه، همه کسانی که و هر خبرگزاری های که از سازمان مجاهدین کوچکترین نقد و یا خبری که باب میل آنها نبود، انتشار دادند به شدیدترین شکل مورد هتاکی و بی احترامی واقع شدند

                   ملک محمدی ـ 02.12.2007    معرفی کتاب، اشغال عراق: پیروزی در جنگ، شکست در صلح

با نگارش اين کتاب، داستان غم‌انگيز مداخله نظامى آمريکا در عراق بالاخره نويسنده‌اش را پيدا مى‌کند. على علاوى، عضو يکى از خانواده‌هاى سرشناس شيعه عراق، پسرعموى عياد علاوى، نخست‌وزير سابق اين کشور و خواهرزاده احمد چلبى، که به عنوان وزير دارايى و دفاع در کابينه‌هاى پس از سقوط صدام خدمت کرده است و اکنون نيز سمت مشاورت نورى المالکى، نخست‌وزير فعلى عراق را بر عهده دارد... هر چند کتاب «اشغال عراق...» از منظر يکى از چهره‌هاى پشت‌پرده سياست عراق در اين سال‌ها نوشته شده است، اما در آن کمتر از اطلاعات دست اول، تجربيات و تحليل‌هاى شخصى از طرز فکر و انگيزه‌هاى رهبران سياسى عراق نشانى هست. در اين ميان تعلق خاطر علاوى به جبعه سياستمداران سکولار و غرب‌گراى عراقى نيز باعث شده ...

                    شاهسوندی ـ 21.11.2007     مصاحبه سعید شاهسوندی با رادیو صدای ایران ـ قسمت 138

 لازم است تاكید کنم که آقاي رجوی هم اين مكانيسم را بسيار خوب مي‌شناسد. او سعي مي‌كند  از اين موضوع حداكثر استفاده را ببرد. به اين معنا كه وقتي فردی به آخر خط ‌رسید . فشاری رواني روي او گذاشته می‌شود كه "ما در حال جنگ و نبرد هستيم آن‌وقت تومی‌خواهی به سئوالاتت پاسخ دهیم؟" یا این‌که "درحال نبرد و جنگ می‌خواهی ما را ترک کرده تنها بگذاری؟" یا اینکه "پس حرمت خون شهدا چه می‌شود؟ می‌خواهی همه را نادیده گرفته و صحنه‌ي مبارزه را ترک کنی؟" و از این قبیل گفته‌ها. هدف این‌است‌که تا می‌توانند روند جدائی را به تاخیر انداخته و فرد را کماکان در حلقه‌ي روابط نگاه دارند. این تاکتیک درمورد افراد شناخته‌شده و قدیمی معمولاٌ درروزها و ساعات آخر و توسط خود رجوی صورت می‌گیرد. در حال حاضر (2007میلادی) بر مطالب فوق این که "ما زير فشار دولت آمريكا هستيم" "ما در محاصره هستيم" نیز اضافه شده‌است.

                         احــمد باران 02.12.2007      ده پرسش و ده پاسخ در باره مجاهدین ـ 4

سئوال چهار:مجاهدین در تبلیغات بیرونی،خود را طرفدار حقوق زنان و مدافع برابری زن و مرد معرفی می‌کنند. این موضوع به‌خصوص بعد از خرداد ۱۳۶۴ شدّت بیشتری گرفت. آنها ضمناً مدعی‌اند که بعد از انقلاب ۱۳۵۷ از تظاهرات خانمها در تهران  علیه حجاب حمایت کرده‌اند. اخیراً هم تظاهراتی در استکهلم علیه مطالبی که در یکی از نشریات سوئدی در بارۀ رفتار تبعیض‌آمیز مجاهدین با زنان ...

                    ایران آینده ـ 01.12.2007     شرکت نمایندگاتی از انجمن ایران پیوند در اجلاس حزب سوسیالیست هلند

در جریان ملاقاتی که آقای کریم حقی با آقای Hugo Polderman و خانم Sadat Karabulut نمایندگان پارلمان هلند از حزب سوسیالیست داشتند به تشریح وضعیت عمومی در منطقه خاورمیانه پرداخته و تهدیدات مداخله جویانه آمریکا بر علیه ایران را بر خلاف منافع مردم ایران و در جهت بدتر کردن وضعیت چه در ایران و چع در کل منطقه برآورد نمودند. آقای کریم حقی توضیح دادند که برقراری دمکراسی و حقوق بشر یک روند صرفا داخلی است و منطق امریکا در مبارزه جویی با جمهوری اسلامی نه به خاطر حقوق بشر و نه بخاطر دمکراسی بلکه به جهت سلطه طلبی سیاسی و اقتصادی است. آقای کریم حقی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح مواضع فرقه تروریستی مجاهدین ...

                       س مجاهدین ـ 01.12.2007    کتاب کالبدشکافی یک جریان ایدئولوژیک ـ قسمت ششم

 "مجاهدین، ‌با سرمایه گذاری بر روی مداخله ارتش، یك اشتباه بزرگ سیاسی مرتكب شد. در نظر آن ها، آزمون قدرت و استحكام با مقامات بدون یك مواجهه خشن و كلی قابل رفع نبود. در این رویكرد، آن ها به مبارزه با پاسداران انقلاب دامن زده بودند. ناگهان، اكثر ایرانی هایی كه از راه مجاهدین حمایت می كردند، عدم تمایل به مبارزه مسلحانه را نشان داده و ...

                    ایران قلم  ـ 01.12.2007     آغاز دوباره پیام های تکراری رهبران فرقه مجاهدین

                                  بمناسبت خروج دروغین این فرقه از لیست گروه های تروریستی    

روشن است که ورود گروه تروریستی سازمان مجاهدین خلق به فهرست گروه های تروریستی انگلستان ، اتحادیه اروپا، آمریکا و کانادا مقوله ساده ای نیست که با تلاش چند تن از نمایندگان و لردهای انگلیس که بدنبال بکارگیری فرقه مجاهدین برای جنگ خارجی و کسب سودهای هنگفت برای کارخانه های اسلحه سازی هستند، نتیجه ای بدهد. ساختار فرقه گرایانه و مشی خشونت طلبانه و تروریستی آنچنان در عمق و محتوای فرقه مجاهدین نفوذ کرده است که حتی با دروغ های آمیخته با مصلحت سنجی پراگماتیستی، و همچنین مزدوری برای کارخانه داران سلاح و جنگ طلبان  بین المللی نیز قابل علاج نخواهد بود، چرا که رهبری این فرقه همچنان روحیه خشونت و تروریسم و فرقه گرایی را در آن می دمد... ضمن اینکه  اصل مطلب را اتحادیه اروپا و همچنین کشورهای آمریکا و کانادا در مورد تروریست بودن سازمان مجاهدین خلق از قبل گفته اند، دولت انگلیس نیز قبل از صدور رای این دادگاه و در هنگام طرح شکایت در 23 فوریه 2007 برابر با 4 اسفند 1385، یعنی حدود نه ماه قبل زده اند. مقامات وزارت کشور بریتانیا در تاریخ ذکر شده به خبرگزاری ها و بخش فارسی رادیو بی بی سی گفتند: بنابر قوانين بريتانيا، تصميمهای کميسيون مستقل فرجام خواهی برای وزارت کشور الزام آور نيست و در نتيجه حتی اگر اين کميسيون اعتراض مجاهدين خلق را بپذيرد، لزوماً وزارت کشور مجبور به خارج کردن مجاهدين خلق از فهرست گروههای تروريست نيست"...

                     رادیو فردا ـ 01.12.2007      درخواست خروج مجاهدین از فهرست گروه های تروریستی بریتانیا 

وزارت کشور بريتانيا اعلام کرده است که برای نگاه داشتن نام سازمان مجاهدين خلق از تلاش فروگذار نخواهد کرد و درخواست تجديد نظر در اين حکم را ارائه می کند.بعد از اينکه حکم اين دادگاه اعلام شد، در بيرون ساختمان دادگاه، شماری از هواداران سازمان مجاهدين خلق که خبرگزاری آسوشيتدپرس تعدادشان را حدود ۱۰۰ نفر تخمين زده است، حضور داشته اند و شادی کرده اند. به گزارش اين خبرگزاری، اين عده که گويا با برنامه ريزی از پيش تعيين شده به اين محل آمده بودند، بعد از اعلام حکم دادگاه، پرچم هايی را که در دست داشتند در هوا تکان دادند و به شادمانی پرداختند. ارتش آمريکا بعد از سرنگون ساختن صدام حسين، سازمان مجاهدين خلق را که تا آن زمان يک گروه مسلح بود، خلع سلاح کرد. وزارت امور خارجه آمريکا، سازمان مجاهدين خلق را به حمله به ارتش ايران و داشتن «شخصيت فرقه گونه» متهم می کند.

 سایت ایران قلم از انتشار مطالب و مقالاتی که در آن کلمات توهین آمیز استفاده شده، معذور است

مسئولیت مطالب درج شده بر عهده نویسندگان آن می باشد