_________ استفاده از مطالب اين سايت با ذکر منبع بلامانع است _________

" کانون ایران قلم"

kanoon@iran-ghalam.de

info@iran-ghalam.de

www.iran-ghalam.de

انقلاب ایدئولوژیکی مجاهدین (قسمت دوم)

 

18.08.2010

حامد صرافپور، کانون وبلاگ نویسان مستقل ایرانی، هجدهم اوت 2010
http://www.cibloggers.com/?p=5456

لینک به قسمت اول
http://iran-interlink.org/fa/index.php?mod=view&id=8577

 

بندهای انقلاب ایدئولوژیک درونی مجاهدین:

بند الف: طلاق ایدئولوژیکی

بحث انقلاب درونی به همان جا خاتمه نیافت. چهارسال بعد، پس از شکست ارتش آزادیبخش رجوی در عملیات فروغ جاویدان، که عوامل متعددی در آن دخیل بود، سلسله نشستهایی توسط رجوی برگزار گردید. اساس این نشستها برای بررسی ریشۀ ناکامی در عملیات فروغ جاویدان بود. ناگفته نماند که تا پیش از این عملیات، مجاهدین در تمامی عملیاتهای قبلی که به شیوه های کلاسیک و نیمه کلاسیک و نیز پارتیزانی انجام می گرفت، پیروز از صحنه خارج شده بودند. عملیاتهای اولیه مجاهدین (پس از ورود رجوی به عراق و اعلام تشکیل ارتش آزادیبخش و اعلام پایان مرحلۀ تدارک سرنگونی و ورود به مرحلۀ سرنگونی)، که به عملیاتهای گردانی موسوم بود، بر مبنای حداکثر غافلگیری انجام می گرفت که در آن حدود صد تا صد و بیست نفر شرکت می کردند و شبانه و مخفیانه تا نزدیکی یک یا دو پایگاه مرزی رژیم از شمال تا جنوب، پیشروی کرده و با یک تهاجم برق آسا پایگاه را تسخیر کرده و با گرفتن چند اسیر و مقداری سلاح به پشت جبهه برمی گشتند. البته بعدها این عملیاتها گسترش یافت و با تعداد حدود دو تا سه برابر و با تهاجم همزمان به دو پایگاه و یا چند کیلومتر از خطوط مرزی همراه بود.

تا پیش از سال 1367، این عملیاتها توسط فرماندهان هر قرارگاه انجام می گرفت. ولی از ابتدای سال 1367 و شروع عملیاتهای بزرگ که تمامی ارتش در آن شرکت می کرد، خود مسعود رجوی به همراه مریم عضدانلو به طور مستقیم فرماندهی را بر عهده گرفتند. اولین عملیات بزرگ، عملیات آفتاب تابان نام داشت در منطقۀ فکه. عملیات بزرگ بعدی در شهر مهران بود که رجوی نام آنرا چلچراغ نهاده بود. اما سومین عملیات بزرگ در واقع همزمان شده بود با اعلام آتش بس توسط ایران و فروغ جاویدان نام داشت. در این عملیات بزرگ، بخش زیادی از نیروها آموزش کافی نظامی ندیده بودند و تنها مقداری شلیک با سلاحهای شخصی به آنها یاد داده شد. صدها نفر از کشورهای خارجی در عرض چند روز به عراق منتقل شدند و همزمان از 1500 اسیر عملیات چلچراغ نیز دعوت شده بود که اگر به ارتش آزادیبخش بپیوندند پس از پایان عملیات آزاد خواهند شد، به همین علت اکثر آن سربازان نیز به مجاهدین پیوستند.

تا پیش از این عملیات، مجاهدین که پشتیبانی توپخانۀ ارتش عراق را نیز به همراه داشتند، به طور کامل پیروز شده و عملاً هیچ عملیاتی با شکست مواجه نشده بود مگر اینکه بنابر دلایلی از قبیل گرمای زیاد و گرمازدگی شدید افراد و یا دیر رسیدن به موضع حمله و…. از بالا دستور عقب نشینی صورت گرفته باشد. به همین علت، فروغ جاویدان که هدفش فتح تهران بود به خاطر نرسیدن به هدف، علاوه بر ضربه شدید و غیرقابل جبران نظامی، ضربۀ روحی بزرگی نیز به خود افراد وارد نمود. مجاهدین برای اولین بار طعم شکستی سنگین به همراه از دست دادن تقریبا اکثریت کامل فرماندهان زبده و مجرب و از جان گذشته، نرسیدن به هدف و از دست دادن اکثر تجهیزات نظامی و… را چشیدند. بسیاری از زنان و مردان، همسران خود را نیز از دست دادند که خود داغ بزرگ دیگری بود بر دلهای آنان. این بود که رجوی لازم می دید هرطور شده ضربات روحی را جبران نماید. طبیعی بود که اگر مسئولیت شکست را می پذیرفت، قبل از هر چیز، تقدس او به عنوان رهبری عقیدتی زیر علامت سوآل می رفت. اولین سلسله نشستهای او به نام تنگه و توحید بود. اما هنوز وارد مسائل شخصی افراد نشده بود و در این نشست وی بگونه ای بحث نمود که بتواند دیدگاههای کلاسیک را از اذهان افراد پاک کرده و بگوید که نباید در مبارزه فقط کمیت ها در نظر گرفته شود بلکه اساس بر کیفیت افراد است که تنها با اتکا بر آن می توان بر دشمن هرچقدر هم که نیرو داشته باشد پیروز گردید. رجوی در این نشست علت اصلی شکست را نه نظامی، بلکه ضعفهای ایدئولوژیکی افراد برآورد نمود که کلاسیک فکر می کرده اند.

این مجموعه نشستها حدود پنج روز طول کشید و افراد که اینک بسیاری از آنها جدید بوده و نیروهای تازه از خارج آمده و نیز بخشی از سربازان اسیر شده توسط ارتش آزادیبخش رجوی که به سازمان پیوسته بودند را نیز شامل میشد، سوآلات متعددی از آیندۀ داشتند که مسعود رجوی تک به تک پاسخ می داد. البته در این نشستها، یکی از افراد که پیرمردی بود برخاست و گفت که دیگر هرگز نخواهیم توانست شکست خود را جبران کنیم چرا که تمامی فرماندهان دلاور و مجرب ما جان باختند. این اعتراض، با همهمه زیادی علیه آن شخص همراه بود ولی هرطور بود رجوی توانست مسئله را خاتمه دهد. وی اعلام کرد که فروغ جاویدان شماره های بعدی همچنان در پیش است. بعدها نیز تابلوهایی رسم نمود که شرایط ایجاد صلح یا جنگ مجدد احتمالی و نیز احتمال مرگ خمینی در آن بررسی شده بود و برای هر شکل هم راه حلی ارائه شده بود. برای نمونه مسعود اعلام کرد که در صورت مرگ خمینی، ارتش آزادیبخش دوباره به سوی تهران پیشروی خواهد نمود.

اما بعد از مرگ خمینی، با اینکه مجاهدین خیلی سریع آماده باش دادند و کاری فشرده شروع شد، چند روز بعد پیامی از سوی رجوی اعلام شد که گفته بود نیازی به تعجیل نیست و کارها را با آرامش پیش ببرید. این موضوع ابتدا کمی عجیب می آمد چون همه تا حدودی خوشحال شده بودند که به زودی به تهران خواهیم رفت ولی بعدها در یک نشست، مسعود رجوی اعتراف کرد که دولت عراق به او اجازه نداده است چرا که نمی توانست بخاطر حرکت مجاهدین به سوی ایران، وارد جنگ جدیدی شود که عاقبت آن معلوم نیست. به هرحال آماده باش منتفی شد ولی مدتی بعد رجوی تعداد بسیار زیادی از اسیران جنگی ایران و عراق که خواهان پیوستن به مجاهدین شده بودند را به اشرف آورد. از ابتدا مشخص بود که بسیاری از این سربازان به خاطر شرایط بد اردوگاههای عراق به آنجا آمده اند، کما اینکه بزودی تعدادی از آنها شرایط تشکیلات را تحمل نکرده و بازگشتند. ولی با ورود آنان مسائل و مشکلات زیادی در تشکیلات مجاهدین بوجود آمد که از زمرۀ آن مشکلات، برخی مفاسد جنسی بین این افراد بود و مواردی هم شلیک به سوی همدیگر به خاطر انتقام کشی های قبلی و باند بازیهایی که از داخل اردوگاه اسیران با خود به آنجا آورده بودند. به همین خاطر سازمان ناچار شد ضوابط سفت و سخت جدیدی اعلام کند. ورود این افراد در جایی که زنان حضور فعال و تنگاتنگ در تمامی نقاط داشتند، طبعاً مسائل خاص خود را نیز بدنبال داشت. در نتیجه به مرور، اطراف آسایشگاههای خانمها حفاظ و سیم خاردار کشیده شد و برخی جداسازیها نیز به عمل آمد.

در طی کمتر از یکسال که از عملیات فروغ جاویدان می گذشت، طبیعی بود که در یک چنین ارتشی مختلط آنهم بدون عملیات و مأموریت نظامی، مسائل عاطفی تشدید می گردد و کم کم افراد که عمدتاً هم مجرد هستند احساس نیاز به ازدواج کرده و بدنبال تشکیل خانواده باشند. مراسمهای ازدواج در چند ماه بعد از فروغ جاویدان افزوده شد و معضل دیگری بوجود آمد و آن تعداد کم خانمها به نسبت مردان مجاهد بود. در این رابطه پیشنهاداتی از سوی مسئولین داده شد در این رابطه که اگر کسی دختر عمو یا خاله یا هر کسی که می شناسد در داخل ایران دارد، و تمایل با ازدواج با او را داشته باشد به سازمان بگوید تا در جهت آوردن آنها اقدام شود. این مسائل روز به روز حادتر میشد. بخصوص با آمدن نیروهای جدیدی که سالها بود اسیر جنگی بودند و اینک در یک محیط بسته ولی کاملا متفاوت با اردوگاه اسیران جنگی عراق قرار داشتند.

مجموعه ای از عوامل مختلف دست در دست هم دادند که رجوی حرکت دیگری را آغاز کند و توجه ها به آن سمت معطوف شود. نباید فراموش کرد که کم کم عده ای از نیروها شروع به ریزش نموده بودند، از یک طرف کسانی که از خارج کشور برای مدت شش ماه تا یکسال آمده بودند، از سوی دیگر کسانی که چشم انداز جنگ نمی دیدند و ماندن خود را بیهوده می دانستند، و از طرفی هم کسانی که مجرد بوده و نمی توانستند شرایط حاضر را برای مدتی طولانی تحمل نمایند. البته اگر مجاهدین در جنگ بودند قضیه متفاوت بود ولی ارتشی که هیچ کار مادی نداشته باشد خیلی زود از هم خواهد پاشید و رجوی نیز اینرا به خوبی می دانست و خودش هم اینرا گفته بود. اینک نیاز به بحرانی داشت که همه چیز را در هم ریخته و مشکلات را تحت الشعاع خود قرار دهد. از یک طرف باید شکست در فروغ جاویدان را توجیه می کرد، از سویی دیگر مسئله ای به نام خانواده را باید حل می کرد و از سویی هم بحث سرنگونی رژیم را باید پاسخ می داد که بالاخره چشم اندازش کی خواهد بود.

در پاییز سال 1368 بدون هیچ توضیحی در تمامی بخشهای ارتش نواری ویدیویی نشان داده شد که در آن مسعود رجوی با حضور در بین اعضای هیئت اجرائی و دیگر اعضای مرکزیت مجاهدین، متن ابلاغیه ای را خواند که در آن مریم عضدانلو به عنوان مسئول اول مجاهدین انتخاب شده بود و این حکم را خود مسعود رجوی به عنوان رهبر عقیدتی مجاهدین صادر نموده و از همگان خواسته بود که به عنوان گامی در جهت رفع استثمار به این حکم سر تعظیم فرود آورند.

پس از نشان دادن این نوار مقداری شیرینی در بین نفرات توزیع شد اما چهره های افراد نشان می داد که بشدت به هم ریخته و منفعل شده اند. شاید علت اصلی این بود که همگان به بخش مسئول اول مجاهدین شدن مریم توجه کرده بودند ولی کمتر کسی دقت کرده بود که مسعود رجوی وی را مثل تمامی احزاب و سازمانها جایگزین خود نساخته بود که بعد خودش کنار بکشد و یا زیر دست او کار کند. این البته برداشت اولیه من هم بود. اما موضوع این نبود. مسعود رجوی اگر با اینکار حتا خود را بالاتر نبرده بود، به هیچوجه در موضعی پایینتر هم قرار نداده بود بلکه خود در مقام همان رهبری عقیدتی، از آن پس بر اعمال مریم نیز نظارت کامل داشت. شاید اگر بخواهم تفهیم بیشتری کنم چیزی شبیه رهبری خمینی بود که حاضر نشد در مقام ریاست جمهوری قرار گیرد چرا که موضع او در مقام ولی فقیه بسیار بالاتر از ریاست جمهوری بود و از آن پس هم هرکس رئیس جمهور میشد چیزی نبود جز شخصی که تحت فرمان خودش قرار داشت. مسعود رجوی با اعلام این موضوع، بنزینی را بر روی شعله های رو به افول سازمان مجاهدین و اعضای آن پاشید.

با اعلام مسئول اول شدن مریم رجوی، همه چیز گر گرفت و شور دیگری در فضای خسته و یخ زده مجاهدین برپا شد. بحثهای زیادی در گرفت سر اینکه چرا مریم رجوی باید مسئول اول مجاهدین باشد؟ این شروعی بود برای آغاز بحثهای طولانی و عمیق انقلاب ایدئولوژیک.

اینبار ولی بحث رهایی زن موضوع اصلی نبود، در این سری از نشستها (که به صورت لایه ای و ابتدا در لایه های بالا مثل هیئت اجرائی و بعد اعضای مرکزیت انجام شد و به مرور لایه های بعدی را هم در بر گرفت)، موضوع اصلی این بود که هر فرد به این نقطه برسد که اعلام کند ضعف وی (پاشنه آشیل یا چشم اسفندیار) در امر مبارزه، نه کمبودهای دانش نظامی و تشکیلاتی، بلکه خانواده و یا به عبارت ساده تر همسر بوده است. این سلسله بحثها با سخنان مسعود رجوی آغاز شد. وی با خواندن آیاتی از قرآن، به صورت هدفمند و کاملاً آرام، علت اصلی طلاق و ازدواج مریم را شرح داد که چگونه مریم از همسر سابق خود (مهدی ابریشمچی) که سد راه وصل شدن تمام عیار او به رهبر عقیدتی اش می دیده جدا شده و آنگاه برای آنکه تمام عیار در خدمت مسعود رجوی به عنوان رهبر عقیدتی اش در آید و جسم و جان خود را نثار او سازد، با وی ازدواج می کند. و به این شکل، گوهر درونی خود را ناب و مثل طلای 24 عیار ساخته است. به این ترتیب، مسعود رجوی زمینه را آماده می ساخت که هر مجاهد نیز وضعیت خود را یکبار مرور کرده و پاشنه آشیل خود را پیدا کند.

طبیعی بود که ابتدا کسی به این نقطه نمی رسید که شوهر یا زن خود را در این میان به عنوان سد راه مبارزه اش و وصل شدن به رهبر عقیدتی خود بخواند، اما نشست به این جا ختم نمی شد. افراد از تمامی کارها و مسئولیتهای سازمانی خود کنار گذاشته می شدند و از آنها خواسته می شد که بنشینند و گزارش بنویسند و بعد این گزارشات را به مسئولین خود که قبلا از این مراحل عبور کرده بودند بدهند. آنگاه نشستهایی توسط مسئولین بالاتر گذاشته می شد و در آنجا تک تک نفرات از انقلاب کردن خود صحبت می کردند. هرکس به این نقطه می رسید که بگوید من مانع خود که همسرم بوده را یافته ام، این فرد کسی بود که پا به مسیر درست نهاده و در واقع انقلاب کرده بود. از آن پس وی به طور رسمی و از طریق بالاترین مسئول آن بخش اعلام می کرد که می خواهد از همسر خود طلاق بگیرد و انگشتری خود را نیز برای مریم و مسعود رجوی می فرستاد.

البته از آنجایی که موضوع کمی پیچیده بود و مسعود رجوی از بهای سیاسی آن می ترسید، از افراد خواسته می شد که این موضوع را به عنوان یک راز مهم پیش خود نگهدارند. در نتیجه مردان و زنانی که پیش از همسران خود وارد این بحث می شدند حق نداشتند حتا با همسران خود در این رابطه چیزی بگویند. اینگونه افراد متأهل کماکان با همسر خود زندگی می کردند ولی همسرانی که هر دو در نشستهای انقلاب شرکت کرده بودند برای همیشه از هم جدا می شدند. افراد مجرد نیز در این مباحث بایستی در اذهان خود برای همیشه فکر ازدواج را از سر بیرون می کردند.

من شخصاً در بین سری چهارم و پنجم این لایه ها به نشست برده شدم. این دو لایه برای فرماندهان یکانها و دسته های رزمی گذاشته شده بود. البته فقط کسانی که پیش از آن شرایط لازم حضور در نشست را پیدا کرده بودند. اگر کسانی از این لایه ها در نشستهای ابتدایی مسئولین صلاحیت کافی حضور پیدا نمی کردند، وارد اصل نشست نمی شده و به آرامی از حیطۀ مسئولیت اجرائی خود پایین تر قرار گرفته و نفرات انقلاب کرده جایگزین آنها می شدند. جابجایی های زیادی در سطوح فرماندهان تیپها و لشکرها و معاونین آنها در حال انجام بود که ناشی از همین تعیین صلاحیتهای جدید بود. به نظر می آید که رجوی با توجه به ریزشهایی که به مرور در حال انجام بود، نمی خواست در آینده کسی مدعی او شود و تنها راه شناخت افراد مطمئن و ذیصلاح از نظر او این بود که فرد حاضر شود به خاطر او دست از همسر و فرزند بشوید. چنین فردی شایستگی لازم را پیدا می کرد که در موضع یک فرمانده قرار داشته باشد. البته ابتدا در موضع فرماندهان تیپ و لشکر و بعد مواضع فرماندهان یکان و دسته…

ادامه دارد….

 

مطالب در ارتباط:

 

ــ ذهن بیمار رجوی وانقلاب ایدئولوژی مجاهدین( علیرضا میرعسگری )

ــ کانون ایران قلم نسبت به تهدیدات تروریستی فرقه مجاهدین علیه خانم بتول سلطانی هشدار می دهد ( ایران قلم )

ــ غبار روبی از رای دادگاه کلمبیا در مورد سازمان مجاهدین ( بهار ایرانی )

ــ مجاهدین خلق از کجا تا به کجا؟ ( حامد صرافپور )

لینک به گزارش بیست و سوم سمینار پاریس ـ فیلم و متن مصاحبه با آقای مصطفی محمدی از کانادا  و رضا صادقی از فرانسه

لینک به گزارش بیست و دوم سمینار پاریس ـ فیلم و متن سخنرانی خانم نلی توماسینی فعال حقوق بشر از هلند

لینک به گزارش بیست و یکم سمینار پاریس ـ مصاحبه آقای بهزاد علیشاهی با آقای ایوب کردرستمی و خانم فریده براتی در حاشیه سمینار پاریس

لینک به گزارش بیستم سمینار پاریس ـ متن و فیلم مصاحبه با خانم حوریه محمدی  و آقایان بهادر خرمی و سعید حضرتی

لینک به گزارش نوزدهم سمینار پاریس ـ متن کامل سخنرانی خانم سلطانی عضو سابق شورای رهبری مجاهدین  در مورد فساد جنسی مسعود رجوی  + بخشی از فیلم های سمینار برای داونلود

لینک به گزارش هجدهم سمینار پاریس ـ سخنرانی خانم بتول سلطانی  + تماس خانم عبداللهی مادر یکی از قربانیان از مقابل  قلعه اشرف با سمینار پاریس  

لینک به گزارش هفدهم سمینار پاریس ـ نامه کمیته برگزارکننده سمینار پاریس به دکتر نوری المالکی نخست وزیر عراق

لینک به گزارش شانزدهم سمینار پاریس ـ فیلم و متن مصاحبه آقای میلاد آریایی با خانم سعیده جابانی

لینک به گزارش پانزدهم سمینار پاریس ـ متن و فیلم سخنان آقای آنتوان گسلر نویسنده و پژوهشگر سوئیسی  در سمینار پاریس

لینک به گزارش چهاردهم سمینار پاریس ـ حضور هیئتی از شرکت کنندگان سمینار پاریس در دفتر سازمان دیدبان حقوق بشر در پاریس

لینک به گزارش سیزدهم سمینار پاریس ـ متن و فیلم سخنان آقایان مسعود جابانی و شمس حائری در سمینار پاریس

لینک به گزارش دوازدهم سمینار پاریس ـ نامه کمیته برگزار کننده سمینار پاریس به وزیر دادگستری فرانسه + اسامی 182 حمایت کننده

لینک به گزارش یازدهم سمینار پاریس ـ سری دوم از عکس های سمینار پاریس

لینک به گزارش دهم سمینار پاریس ـ نامه شرکت کنندگان در سمینار پاریس به سفیر آمریکا در فرانسه + اسامی 182 حمایت کننده

لینک به قسمت نهم سمینار پاریس ـ سری اول از عکس های سمینار پاریس

لینک به قسمت هشتم سمینار پاریس ـ فیلم  کوتاهی از  برگزاری گردهمایی پاریس در حمایت از خانواده های قربانیان قلعه رجوی در عراق

لینک به گزارش هفتم سمینار پاریس ـ ملاقات هیئتی از شرکت کنندگان در سمینار پاریس با آقای دکتر ابوالحسن بنی صدر

لینک به گزارش ششم سمینار پاریس ـ نامه شرکت کنندگان در سمینار بزرگ پاریس به دبیر کل سازمان صلیب سرخ جهانی با اسامی 182 حمایت کننده

لینک به گزارش پنجم سمینار پاریس ـ هیئتی از شرکت کنندگان سمینار پاریس با نهادهای بین المللی دیدار خواهد کرد

لینک به گزارش چهارم سمینار پاریس ـ آکسیون اعتراضی در حمایت از قربانیان فرقه مجاهدین در شهر پاریس

لینک به گزارش سوم سمینار پاریس ـ قطعنامه شرکت کنندگان در حمایت از خانواده های قربانیان قلعه رجوی ، کمپ اشرف ـ عراق

لینک به گزارش دوم سمینار پاریس ـ فعالان حقوق بشر خارجی و ایرانی رهبری فرقه مجاهدین را متهم می کنند

لینک به گزارش اول سمینار پاریس ـ حمایت از خانواده های قربانیان قلعه رجوی ( کمپ اشرف ـ عراق

 

________________

قرائت قطعنامه سمینار پاریس  توسط آقای محمد حسین سبحانی

قسمت اول

http://www.youtube.com/watch?v=eErhoG7fmDQ

قسمت دوم

http://www.youtube.com/watch?v=6x5zTeg_t2Q

قسمت سوم

http://www.youtube.com/watch?v=6RWEnw8QbB4

_______________________________________________________________________

سخنرانی آقای مسعود خدابنده

http://www.youtube.com/watch?v=xqBmEt5yWQo

 

_____________________________________________________________________-

سخنرانی آقای مصطفی محمدی در سمینار پاریس

قسمت اول

http://www.youtube.com/watch?v=uB2rD5zSOlc

 

قسمت دوم

http://www.youtube.com/watch?v=B7VrWkWjfww

_____________________________________________________________________

 

سخنرانی خانم بتول سلطانی عضو سابق شورای رهبری مجاهدین  در مورد فساد جنسی مسعود رجوی

 

برای مشاهده فیلم در یوتیوب بر روی دو آدرس زیر کلیک کنید ـ قسمت اول

 

http://www.youtube.com/watch?v=_zcWmc9uLGU

 

http://www.youtube.com/watch?v=XGTl4Y_lCd8

 

ــ اعلام جدایی آقای مهدی سجودی از فرقه رجوی در همبستگی با خانواده های متحصن در مقابل اشرف ( ایران قلم )

ــ بیانیه شماره 4 خانواده های اسرای دربند اسارتگاه موسوم به اشرف ( ایران اینترلینک )

ــ نامه سرگشاده آقای علی جهانی به سازمان دیده بان حقوق بشر ( علی جهانی )

ــ نامه سرگشاده کانون ایران قلم به دفتر سازمان ملل متحد در بغداد ( ایران قلم )

ــ نامه سرگشاده خانم بتول سلطانی  عضو سابق شورای رهبری سازمان مجاهدین به دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در بغداد ( ایران قلم )

ــ پرواز از مردابی محصور تا پهنای بیکران خلق ( مسعود جابانی )

 ــ مصاحبه ایران قلم با خانم سلطانی عضو سابق شورای رهبری مجاهدین، قسمت یازدهم ـ پاسخ خانم سلطانی به خانواده ها ـ  فرار از فرقه راه رهایی ( سایت ایران قلم )

ــ بیانیه شماره 2 خانواده های اسرای دربند اسارتگاه موسوم به اشرف ( ایران اینترلینک )

ــ پیام صوتی آقای هادی شمس حائری به خانواده ها و قربانیان اسیر در اشرف ( شمس حائری )

ــ ملاقات خانواده های گروگانهای رجوی در داخل کمپ اشرف با دفتر سازمان ملل در بغداد ( ایران اینترلینک )

ــ نگاهی به روش های اخاذی مالی  مجاهدین خلق در اروپا ـ قسمت پنجم ( علی جهانی )

ــ  پاسخ خانواده های قربانیان مستقر در جلوی قلعه اشرف به پیام خانم بتول سلطانی ( ایران اینترلینک )

ــ پیام صوتی خانم سلطانی عضو سابق شورای رهبری مجاهدین به خانواده ها وقربانیان اسیر در اشرف ( ایران قلم )

ــ موضع رسمی دولت امریکا در قبال وقایع کمپ اشرف ( ایران اینترلینک )

ــ زندان و زندانبان ( الهه قوام پور )

ــ شقایق ها می میرند ( مهدی خوشحال )

ــ  اعلام جدایی  یکی از قربانیان سازمان مجاهدین خلق  فرقه رجوی ( مهرداد ساغرچی )

ــ مصاحبه ایران قلم با خانم سلطانی عضو سابق شورای رهبری مجاهدین، قسمت  دهم ـ حمایت فرقه مجاهدین از کارگر و بزرگداشت روزجهانی کارگر!؟؟ ( سایت ایران قلم )

ــ حرفه ای ها ( میترا یوسفی )

ــ مجاهد و خواننده ( الهه قوام پور )

 ــ مصاحبه سایت ایران قلم با خانم بتول سلطانی عضو سابق شورای رهبری سازمان مجاهدین خلق ـ قسمت نهم، چه علاوی چه مالکی، برای رجوی آن صبو بشکست و آن پیمانه ریخت  ( سایت ایران قلم )

ــ  فیلم مصاحبه خانم الهه قوام پور با دکتر ابوالحسن بنی صدر( الهه قوام پور )

ــ غروب یک هالو ( مهدی خوشحال )

ــ نامه خانم بتول ملکی به دکتر آکسل برگ سفیر دولت آلمان فدرال در سوئیس  ( بتول ملکی )

 ــ مصاحبه سایت ایران قلم با خانم بتول سلطانی عضو سابق شورای رهبری سازمان مجاهدین خلق ـ قسمت هشتم، ازدواج های اجباری آن روی سکه طلاق های اجباری  ( سایت ایران قلم )

ــ انتخابات عراق هیچ تغییری در موقعیت گروه تروریستی مجاهدین خلق ایجاد نمی کند ( مسعود خدابنده )

ــ نگاهی به روش های اخاذی مالی  مجاهدین خلق در اروپا ـ قسمت چهارم ( علی جهانی )

ــ وحشت مجاهدین از خانواده های اسیران در اشرف ( بتول ملکی )

ــ مجاهدین، زن و آزادی ( امید پویا )

ــ سفر خانم قجر به فنلاند ( الهه قوام پور )

ــ نامه سرگشاده آقای رضا صادقی به آقای ویدال کوادرس ( رضا صادقی )

ــ مصاحبه سایت ایران قلم با خانم بتول سلطانی عضو سابق شورای رهبری سازمان مجاهدین خلق ـ قسمت هفتم، زنان و استثمار مضاعف، بمناسبت 8 مارس روز جهانی زن ( سایت ایران قلم )

ــ نخستین اتهام او چیست؟ بمناسبت 8 مارس روز جهانی زن ( الهه قوام پور )

ــ گزارشگران تقلبی در داخل اشرف (امید پویا )

ــ حقوق زنان یا طعمه ( الهه قوام پور )

ــ مصاحبه آقای میلاد آریایی با خانم بتول ملکی و محمد حسین سبحانی  ( میلاد آریایی )

ــ حمایت مجاهدین از بقایای صدام، رویکرد اصولی یا فرصت طلبانه ( بهار ایرانی )

ــ  نگاهی به دستگیری عبدالمالک ریگی ( الهه قوام پور )

ــ مصاحبه با قربانیان نقض حقوق بشر در مجاهدین خلق در شهر ژنو(مصاحبه با مادر رضوان و خانم سهیلا نوروزی )

ــ چرا رجوی مانع دیدار خانواده ها با فرزندانشان در قلعه اشرف  می شود؟ ( الهه قوام پور )

ــ مصاحبه سایت ایران قلم با خانم بتول سلطانی عضو سابق شورای رهبری سازمان مجاهدین خلق ـ قسمت ششم آنچه در دل اوست، یک نکته بیش نیست ( سایت ایران قلم )

ــ مصاحبه سایت ایران قلم با آقای مصطفی محمدی، درب  ورودی قرارگاه اشرف ـ عراق ( ایران قلم )

ــ اشک شوق دیدار ( مسعود جابانی )

ــ سید یوسف جرفی و قادر استادی با جدایی از گروه تروریستی مجاهدین به خانواده ها پیوستند ( ایران اینترلینک )

ــ نامه ای به لئون ( مهدی خوشحال )

ــ فرار به جلو مفتضحانه فرقه رجوی برای جلوگیری از دیدار خانواده ها با فرزندانشان    ( بتول سلطانی )

ــ حضور قربانیان مجاهدین خلق در کنسولگری فرانسه در شهر ژنو ( ایران قلم )

ــ همراه با  محمدی ودیگرخانواده اسیران فرقه رجوی پژواک صدای این هستی باختگان باشیم ( الف مینو سپهر )

ــ تقاضا از مقامات عراقی برای کمک به خانواده قربانیان در کمپ اشرف ( ایران اینترلینک )

ــ مصاحبه با قربانیان نقض حقوق بشر در مجاهدین خلق در شهر ژنو  ( ایران قلم )

ــ نامه ای برای سمیه  ( الهام قوام زاده )

ــ ملاقات قربانیان مجاهدین خلق با نهاد های مدافع حقوق بشر در ژنو ( ایران قلم )

ــ حمله مجاهدین به خانواده های ایرانی اسیران در پادگان اشرف ( العالم )

ــ حضور گسترده قربانیان در"اجلاس حقوق بشر سازمان ملل" در ژنو ( ایران سبز )

ــ حضور فعال زنان مدافع حقوق بشر در   ژنو ـ سوئیس ( ایران قلم )

ــ شروع رسیدگی قوه قضاییه عراق به جرایم جنایی مجاهدین خلق ( ایران اینترلینک )

ــ چه كسی مجاهدین را نقد می كند؟ ( مزدا پارسی )

ــ مصاحبه  با خانم سلطانی عضو سابق شورای رهبری مجاهدین، قسمت پنجم ـ برای " ناکرده " هایتان ( از من ) پوزش بطلبید ( سایت ایران قلم )

ــ نامه ای به زهرا ( مهدی خوشحال )

ــ آقای رجوی می خواهند صورت مسئله اصلی را پاک کنند ( بهار ایرانی )

ــ مصاحبه  با خانم سلطانی عضو سابق شورای رهبری مجاهدین، قسمت چهارم ـ نگاهی به پیام سی دی ماه 1388 مسعود رجوی   ( ایران قلم )

ــ خانواده اسیران فرقه تروریستی رجوی _ مزدور اطلاعاتی ! و یا قربانی ؟( الف مینو سپهر )

ــ نگاهی به روش های اخاذی مالی  مجاهدین خلق در اروپا ـ قسمت دوم ( علی جهانی )

ــ مصاحبه  با خانم سلطانی عضو سابق شورای رهبری مجاهدین، قسمت سوم ـ نگاهی دیگر به کودکان خاکستری  ( ایران قلم )

ــ مدالی برای یک تروریست در فرانسه ( انجمن عدالت )

ــ نگاهی به روش های اخاذی مالی  مجاهدین خلق در اروپا ( علی جهانی )

ــ شیوه های جمع آوری صدقه و کمک مالی توسط سازمان مجاهدین – بخش اول  ( کانون آوا )

ــ این شهر همیشه شهر بازی بوده است ( حسن زبل )

ــ نگاهی به پیدا و پنهان فرقه رجوی در دنیای مجازی ( مینو سپهر )

ــ پشت پرده پیام تسلیت مریم رجوی به مردم هائیتی ( ایران اینترلینک )

ــ نامه آقای جواد فیروزمند و پاسخ خانم بتول سلطانی ( ایران قلم )

ــ مصاحبه  با خانم سلطانی عضو سابق شورای رهبری مجاهدین، قسمت دوم ـ وقتی صاحب سلاح باشد، سلاح هم هست ( ایران قلم )

ــ نامه انجمن ایران باستان به آقاینیکلاس سارکوزی رئیس جمهور  فرانسه (ایران باستان )

ــ نامه سرگشاده مسعود خدابنده به نخست وزیر بریتانیا، گوردن براون ( سی ان بی سی )

ــ مصاحبه سایت ایران قلم با خانم سلطانی عضو سابق شورای رهبری مجاهدین خلق، قسمت اول ( ایران قلم )

ــ فرار جمعی راه حل فرضی رجوی در جریان انتقال و جابجایی ( بهار ایرانی )

ــ گزارش دادگاه ایوبونه در پاریس ـ قسمت اول  ( آریا ایران )

ــ ورود خانم بتول سلطانی عضوگریخته شورای رهبری به اروپا و پیامدهای سازنده آن درجمع شدن پایگاه اوور ( مینو سپهر )

ــ مصاحبه با خانم  بتول سلطانی وآقای رضا صادقی در پارلمان اروپا،قسمت دوم ( ایران قلم )

ــ نگاهی به حضور خانم بتول سلطانی در پارلمان اروپا و تصمیم دولت عراق برای جابجایی اعضای مجاهدین  ( علی جهانی )

ــ دادگاه پاریس ،"ایوبونه" و شکست مفتضحانه مجاهدین در پای میز محاکمه ( آریا ایران )

ــ نامه تشکر کانون ایران قلم به آقای دکتر برنارد کوشنر وزیر خارجه فرانسه ( ایران قلم )

ــ عراق به جولانگاه تروریست ها و مجاهدین خلق تبدیل نخواهد شد ( ترجمه از ایران اینترلینک )

ــ جمع شدن اشرف گامی مهم درراه مبارزه باتروریسم ( مینو سپهر )

ــ مصاحبه با خانم بتول سلطانی وآقای رضا صادقی در پارلمان اروپا، قسمت اول ( ایران قلم )

ــ متن سخنرانی خانم بتول سلطانی در پارلمان اروپا ( بتول سلطانی )

ــ جنگجویان سابق در قبال دستور پلیس عراق برای ترک کمپ اشرف مقاومت می کنند ( خبرگزاری فرانسه ـ ترجمه از ایران اینترلینک )

ــ حضور خانم بتول سلطانی در پارلمان اروپا، یک پیروزی دیگر ( ادوارد ترمادو )

ــ پاسخ برنارد کوشنر وزیر امور خارجه فرانسه به سئوال کتبي سناتور ژان پیرشونمان  در مورد قرارگاه اشرف در عراق  ( ترجمه از کانون آوا )

ــ راه حل واقع بینانه دولت عراق برای انتقال فرقه مجاهدین به بغداد یا نقره السلطان ( ایران قلم )

 

 سایت ایران قلم از انتشار مطالب و مقالاتی که در آن کلمات توهین آمیز استفاده شده، معذور است

مسئولیت مطالب درج شده بر عهده نویسندگان آن می باشد